Loading color scheme

Bunde

In Bunde wordt de hardloopcursus StartRunning -beginnen met hardlopen- vanaf het sportcomplex van vv Bunde gegeven. Van daaruit trainen we in het prachtige buitengebied van de Maasvallei, richting Geulle en Itteren, richting het Bunderbos en richting Kasen en Moorveld.

Voor de locatie Bunde staan hier alle gegevens op een rijtje:

  • Locatie: Sportcomplex vv Bunde, Heiveld 2, 6241 EK Bunde
  • Start cursus: 20 april 2024
  • Duur van deze cursus: 8 weken, 2 x trainen per week
  • Dagen: de weekend is de training op zaterdagochtend, doordeweeks wordt op woensdagavond getraind
  • Tijden: op zaterdag ochtend van 09.30 tot 11.00 uur, op woensdagavond van 19:00 tot ongeveer 20.30 uur
  • Cursusprijs: € 49,50
  • Aanmelden: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Eerst meer info?
    • mail of bel met Erwin Spijkers van JustGoo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-27 92 50 05

Kun je niet wachten en wil je eerder beginnen, neem dan contact op met JustGoo Running en informeer naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doortrainen ná de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen

Na de cursus StartRunning / Beginnen met Hardlopen kun je bij JustGoo Running terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning clinics krijg je alle informatie.

Nuttige tips als opmaat voor de StartRunning

Cursus: De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door. Om veilig aan de StartRunning trainingen te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of een van de Sport Medisch Adviescentra (SMA) in de regio.

Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets. Bij de sportvelden kun je gratis parkeren en ook de fiets kan er worden gestald. Hou er rekening mee dat het op zaterdagochtend wel eens druk kan zijn. Als je met de fiets kunt komen dan heeft dat de voorkeur.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden.