Loading color scheme

Bij JustGoo gaan sporten en plezier hand in hand!

EVENEMENTEN

Wekelijks zijn er op elke locatie de reguliere groepstrainingen, met gelegenheid tot een gezellige nazit. De planning hiervan zie je per locatie op de pagina’s ‘Hardlopen’ en ‘Wandelen’.
 
Naast de reguliere groepstrainingen worden er ook elke maand wel een aantal ‘evenementen’ georganiseerd. Denk hierbij aan SurpriseTrails en SocialRuns / SocialWalks, waarbij in groepsverband een leuke tocht wordt gemaakt.
De maandelijkse SurpriseTrail is telkens op een andere locatie in het Limburgse Heuvelland of het ons omringende buitenland. Daar worden telkens twee uitdagende TrailRuns en een TrailWalk aangeboden met een leuk aantal hoogtemeters. Na afloop is er steeds de gelegenheid om de ervaringen met elkaar uit te wisselen onder het genot van een lokaal drankje.
Tijdens de SocialRuns en SocialWalks is de sportieve uitdaging iets minder groot, maar de gezelligheid na afloop zeker niet!
 
Deze meeste van deze evenementen zijn gratis voor leden met een B-abonnement (= onbeperkt trainen per week).
Leden met een A-abonnement (= 1x trainen per week) en mensen die geen lid zijn van JustGoo kunnen ook deelnemen, maar dan middels een 5 of 10 rittenkaart. Klik hier voor meer informatie over deze rittenkaarten.
Leden met een A- of B-abonnement kunnen zich aanmelden voor deze evenementen via de ledenportal "My JustGoo" (helemaal rechtsboven op deze webpagina).
Niet-leden melden zich aan middels een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Komende evenementen

07
sept
2022

SocialRun lang

07-09-2022 18:30 -20:00

De SocialRun op de eerste woensdag van de maand vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats tegenover de kerk in Sibbe. Relaxte run van ongeveer 11km met na afloop een gezellig samenzijn bij café Aon de Kirk in Sibbe. 

07
sept
2022

SocialRun kort

07-09-2022 18:30 -20:00

De SocialRun op de eerste woensdag van de maand vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats tegenover de kerk in Sibbe. Relaxte run van ongeveer 8km met na afloop een gezellig samenzijn bij café Aon de Kirk in Sibbe

07
sept
2022

SocialWalk

07-09-2022 18:30 -20:00

De SocialWalk op de eerste woensdag van de maand vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats tegenover de kerk in Sibbe. Relaxte wandeling van ongeveer 6km met na afloop een gezellig samenzijn bij café Aon de Kirk in Sibbe. Gedurende de maanden juni t/m september 20220 is dit een zogenaamde SOCIAL DOG WALK.

Regelmatig wordt er namelijk de vraag gesteld of hondenmaatjes niet mee zouden mogen bij de trainingen van Justgoo. Bij wijze van pilot proberen we dit uit gedurende de maanden juni tot en met september tijdens de “Social Dog Walk” in Sibbe. Hierbij willen we wel een aantal spelregels afspreken met de deelnemende hondenbaasjes..

Regels Social Dog Walk

  • zoals de naam al zegt mogen er alleen sociale honden mee, die gemakkelijk zijn in de omgang met mens en dier, goed gehoorzamen en geen overlast veroorzaken. Niet tijdens de wandeling en ook niet tijdens de borrel na afloop. We vertrouwen erop dat de hondenbaasjes hierin hun verantwoording nemen
  • Er mogen maximaal 4 honden mee tijdens een wandeling. Honden moeten vooraf aangemeld worden door hun begeleider. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is pas akkoord na bevestiging door JustGoo. JustGoo behoudt zich het recht voor een aangemelde hond te weigeren
  • Daarnaast moet de begeleider zichzelf via de reguliere weg op deze pagina van de website aanmelden
  • De hondenbegeleider blijft ten alle tijden en in alle omstandigheden zelf volledig aansprakelijk voor de acties van zijn/haar hond
  • Voor vragen of onduidelijkheden voor aanmelding contact opnemen met JustGoo
  • Door de aanmelding van de hond verklaart de begeleider zich met bovenstaande spelregels akkoord

En natuurlijk staan we open voor feedback en verdere tips. Neem hiervoor, buiten de wandeling om, contact op met de betreffende wandeltrainer of Erwin.

22
sept
2022

SocialRun lang

22-09-2022 18:30 -20:00

De SocialRun op de vierde donderdag van de maand vertrekt vanaf een locatie in/rondom Sittard. Relaxte run van ongeveer 9km met na afloop een gezellig samenzijn. Deelname is gratis voor leden met een 'onbeperkt trainen'-abonnement. Introducees en leden met een 'eenmaal per week'-abonnement kunnen deelnemen middels een JustGoo-rittenkaart.

22
sept
2022

SocialRun kort

22-09-2022 18:30 -20:00

De SocialRun op de vierde donderdag van de maand vertrekt vanaf een locatie in/rondom Sittard. Relaxte run van ongeveer 6km met na afloop een gezellig samenzijn. 

Op 28 oktober verzamelen we bij café Salden, Platz 9, 6141 AT in Limbricht. Uiteraard is hier na afloop van de run weer een gezellig après-run. Denk aan verlichting en de benodigde QR-code.