Loading color scheme

Bij JustGoo gaan sporten en plezier hand in hand!

EVENEMENTEN

Wekelijks zijn er op elke locatie de reguliere groepstrainingen, met gelegenheid tot een gezellige nazit. De planning hiervan zie je per locatie op de pagina’s ‘Hardlopen’ en ‘Wandelen’.
 
Naast de reguliere groepstrainingen worden er ook elke maand wel een aantal ‘evenementen’ georganiseerd. Denk hierbij aan SurpriseTrails en SocialRuns / SocialWalks, waarbij in groepsverband een leuke tocht wordt gemaakt.
De maandelijkse SurpriseTrail is telkens op een andere locatie in het Limburgse Heuvelland of het ons omringende buitenland. Daar worden telkens twee uitdagende TrailRuns en een TrailWalk aangeboden met een leuk aantal hoogtemeters. Na afloop is er steeds de gelegenheid om de ervaringen met elkaar uit te wisselen onder het genot van een lokaal drankje.
Tijdens de SocialRuns en SocialWalks is de sportieve uitdaging iets minder groot, maar de gezelligheid na afloop zeker niet!
 
Deze meeste van deze evenementen zijn gratis voor leden met een B-abonnement (= onbeperkt trainen per week).
Leden met een A-abonnement (= 1x trainen per week) en mensen die geen lid zijn van JustGoo kunnen ook deelnemen, maar dan middels een 5 of 10 rittenkaart. Klik hier voor meer informatie over deze rittenkaarten.
Leden met een A- of B-abonnement kunnen zich aanmelden voor deze evenementen via de ledenportal "My JustGoo" (helemaal rechtsboven op deze webpagina).
Niet-leden melden zich aan middels een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Komende evenementen

05
apr
2023

SocialRun lang

05-04-2023 18:30 -20:00

De SocialRun op de eerste woensdag van de maand vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats tegenover de kerk in Sibbe. Relaxte run van ongeveer 11km met na afloop een gezellig samenzijn bij café Aon de Kirk in Sibbe. 

Inloggen om in te schrijven

05
apr
2023

SocialRun kort

05-04-2023 18:30 -20:00

De SocialRun op de eerste woensdag van de maand vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats tegenover de kerk in Sibbe. Relaxte run van ongeveer 8km met na afloop een gezellig samenzijn bij café Aon de Kirk in Sibbe

Inloggen om in te schrijven

05
apr
2023

SocialWalk

05-04-2023 18:30 -20:00

De SocialWalk op de eerste woensdag van de maand vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats tegenover de kerk in Sibbe. Relaxte wandeling van ongeveer 6km met na afloop een gezellig samenzijn bij café Aon de Kirk in Sibbe.

Inloggen om in te schrijven

06
apr
2023

RunnersCafé voor KeepRunners

06-04-2023 18:45 -20:30

Inmiddels zijn de laatste weken aangebroken van het KeepRunning-programma en per 15/16 april stromen de huidige KeepRunners door naar de reguliere loopgroepen van JustGoo. Het RunnersCafé van 06 april zal dan ook in het teken staan van de mogelijkheden binnen JustGoo als vervolg op KeepRunning.

Onder andere wordt dan aandacht besteed aan:

    • De trainingsgroep(en) die volgen op KeepRunning
    • De diverse trainingsvormen (duurloop, interval, krachttraining, hersteltraining, etc.)
    • Mogelijke trainingsdoelen
    • Extra mogelijkheden bij JustGoo zoals de SocialRun, SurpriseTrail, Nulmeting, TrailRunning, hardloopreizen, dagevenementen etc.
    • En uiteraard al jullie vragen 

Het RunnersCafé gaat open om 18:45u en we beginnen om 19:00u met de thema-avond. Deelname hieraan is gratis voor alle huidige KeepRunners

Het inhoudelijke deel zal ongeveer 5 kwartier duren.

17
apr
2023

Maastricht krachttraining in sportzaal

17-04-2023 18:20 -19:30

LET OP: dit is geen 'evenement', maar een reguliere groepstraining met slechts een beperkt aantal beschikbare plekken. Vandaar dat leden van JustGoo zich hiervoor dienen aan te melden. Zonder aanmelding helaas geen toegang mogelijk.

Krachttraining op een eigen yogamatje in een zaal van Buurtcentrum Nazareth, Miradorplein 39, 6222 TE Maastricht. Aanvang 18:20u!!