Loading color scheme

Heerlijk ontspannen werken aan je conditie

Voor de wandeltrainingen van JustGoo kun je terecht in Maastricht en Valkenburg. Deze trainingen worden op meerdere niveau's aangeboden en zijn daardoor voor iedereen toegankelijk. Onder begeleiding van ervaren en professionele trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van de fitheid en conditie. Ook wordt er getraind richting de bekende wandelevenementen in de buurt zoals de Avondvierdaagse, Heuvelland4daagse, etc. Bekijk hieronder ons aanbod en kom gratis 2 weken meetrainen om de sfeer te proeven! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 (0)6 2792 5005 en kom ervaren of ons aanbod past bij jouw trainingsbehoefte.

JustGoo biedt diverse wandeltrainingen aan die hieronder verder worden toegelicht. 

FitWalk

Gezond bewegen in een leuke groep en de drukte van alledag even van je af laten glijden. Geniet van ons prachtige 5-sterren heuvellandlandschap tijdens een sportieve wandeling van ongeveer 6 km, onder begeleiding onze JustGoo WandelTrainer. De FitWalk heeft een lekker tempo van ongeveer 4,5-5km per uur waarbij er gezellig gekletst kan worden, maar ondertussen ook aan de conditie gewerkt wordt. Wil jij buiten lekker actief bezig zijn en je geen zorgen hoeven maken over een mooie route? Kom dan naar de FitWalk en loop je fit!

Powerwalk

Tijdens de Powerwalk wordt er in een stevig tempo (6 tot 6,5km per uur) gedurende anderhalf uur gewerkt aan conditie en uithoudingsvermogen in een wandeling van ongeveer 8-11 km. Je ademhaling gaat sneller dan bij de FitWalk, maar je bent nog wel in staat om een gesprek te voeren. Bewust wordt er regelmatig in verschillende tempo’s gewandeld met als doel jouw lichaam uit te blijven dagen en trainen. Onderweg worden er ook geregeld krachtoefeningen gedaan die het lichaam verder versterken. Dit alles maakt de Powerwalk uitermate geschikt voor wandelaars die eventueel willen trainen richting wandelevenementen of een langere wandeltocht. Ook hardlopers die een tijdje niet kunnen of willen hardlopen, vinden in de Powerwalk een mooie uitdaging. Maar het allerbelangrijkste is en blijft het plezier in wandelen en omgeving, dát is gegarandeerd bij deze Powerwalk.

TrailWalk

Elke vierde zondag van de maand wordt er een gezamenlijke TrailWalk gelopen in het Limburgse Heuvelland of het omringende buitenland. De TrailWalk is een avontuurlijke en uitdagende wandeling van ongeveer 9km met een leuk aantal hoogtemeters en een gemiddeld tempo van 5,5km per uur. Na afloop is er steeds gelegenheid om de ervaringen met elkaar uit te wisselen onder het genot van een lokaal drankje.

SocialWalk

Tijdens de maandelijkse SocialWalk (elke 1e woensdagavond van de maand) is de sportieve uitdaging iets minder groot, maar de gezelligheid is er niet minder om tijdens deze wandeling van ongeveer 5 km. Ook na afloop niet, want bij café Aon de Kirk in Sibbe kan er na afloop gezellig met een drankje worden gesocialized. Eventueel zelfs onder het genot van een ‘brut’ frietje. 😉 

FitStap  

Met FitStap biedt hét instapprogramma van de KWbN aan voor mensen die zich (weer) fit en vitaal willen gaan voelen. Op deze pagina lees je daar meer informatie over. 

Locaties

Op onze trainingslocatie in Maastricht ben je op vrijdagochtend en zaterdagochtend van harte welkom voor de wandeltrainingen. Vanaf het JustGoo SportCafé aan de Oude Molenweg in Sportpark Bemelerweg wordt in het prachtige gebied tussen Maastricht, Meerssen, Bemelen en Eckelrade gewandeld. Deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Onder begeleiding van ervaren en professionele trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van fitheid en conditie. 

Adresgegevens

JustGoo SportCafé op sportpark Bemelerweg
Oude Molenweg 23a, 6226 XV Maastricht (tegenover nr 25)

Overzicht trainingsdagen, tijden en niveau indeling

Let op: dit betreft de standaardplanning van reguliere JG-trainingen, in voorkomende gevallen kan hier van af worden geweken zonder voorgaande kennisgeving 
Woensdag
09.30-11:00
FitStap
Zaterdag
09.30-11:00
FitWalk

 

Op onze trainingslocatie nabij taverne 't Koetshoes aan de Oosterweg in Valkenburg ben je op dinsdagavond en zaterdagochtend van harte welkom voor de wandeltrainingen. Er wordt in de prachtige omgeving van onder meer het Geuldal, Gerendal en Ingendael gewandeld. Deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Onder begeleiding van ervaren en professionele trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van fitheid en conditie.

Adresgegevens

Nabij taverne 't Koetshoes
Oosterweg 42, 6301 PX Valkenburg aan de Geul

Overzicht trainingsdagen, tijden en niveau indeling

Let op: dit betreft de standaardplanning van reguliere JG-trainingen, in voorkomende gevallen kan hier van af worden geweken zonder voorgaande kennisgeving
Dinsdag
18.30-20:00u
Powerwalk
Zaterdag
09.00-10:30u
FitWalk

 

Bronze-abonnement

 20,50 / maand

 • 1x per week trainen
 • Deelname aan de reguliere trainingen
 • Begeleiding door ervaren trainer(s)
 • Kleine, overzichtelijke groepen
 • Gezellige opzet

Gold-abonnement

 37,50 / maand

 • samen gericht naar doelen toewerken
 • meerdere gevarieerde trainingen per week
 • onbeperkt deelname aan de reguliere trainingen
 • trainen op alle locaties
 • begeleiding door ervaren trainers
 • kleine overzichtelijke groepen
 • gezellige opzet