Loading color scheme

Bij JustGoo staat plezier in het sporten hoog in het vaandel. Niet voor niets luidt ons motto: 'You don't have to go fast, you JUST have to GOO!'.

Verantwoord wandelen, hardlopen en trailrunnen is een vanzelfsprekendheid bij ons.

Lees meer
Hardlopen

Samen hardlopen maar toch op jouw eigen niveau, dat kan bij de loopgroepen van JustGoo. De trainingen worden gegeven op 4 locaties op verschillende momenten in de week.

Meer info

Wandelen

Voor de wandeltrainingen bij JustGoo ben je van harte welkom in Maastricht en Valkenburg. Deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Onder begeleiding van ervaren en professionele trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van fitheid en conditie.

Meer info

Krachttraining

Onze krachttraining is belangrijk voor een goede looptechniek en loophouding tijdens het wandelen, hardlopen en trailrunnen. Door het versterken van beenspieren, bekkenspieren en "core" spieren (buik, rug, borst en schouders) wordt ook het risico op langdurige blessures aanzienlijk verkleind. Naast de krachttraining op een yogamatje biedt JustGoo ook Running Bootcamps aan, waarin krachtsoefeningen worden gecombineerd met een rustige duurloop.