Loading color scheme

Veelgestelde vragen

Als betalend lid van JustGoo met een B-abonnement (onbeperkte deelname aan de wekelijkse groepstrainingen) kun je maandelijks ook onbeperkt meedoen aan de SocialRuns en SocialWalks op alle locaties. Leden met een A-abonnement (éénmaal per week deelname aan de wekelijkse groepstrainingen) kunnen middels een rittenkaart deelnemen aan SocialRuns en SocialWalks waarbij per deelname één rit wordt afgestempeld.

Nee, een rittenkaart kan niet gebruikt worden voor het bijwonen van de reguliere groepstrainingen. Voor deelname aan de reguliere groepstrainingen is een abonnement vereist.

De 5 en 10 rittenkaart zijn er voor leden met een abonnement voor éénmaal trainen per week, die toch incidenteel willen deelnemen aan een SurpriseTrail, SocialRun of SocialWalk.  Ook niet-leden kunnen met een rittenkaart deelnemen aan een SurpSriseTrail, SocialRun of SocialWalk.

Lees meer over onze rittenkaarten

Er zijn twee abonnementsvormen. Het A-abonnement is er voor leden die éénmaal per week willen deelnemen aan de groepstrainingen. Het B-abonnement geeft geeft op onbeperkte deelname aan de wekelijkse groepstrainingen alsmede de maandelijkse SurpriseTrail en de SocialRuns / SocialWalks.

Meer informatie over onze abonnementen

Jazeker! Je mag gratis en vrijblijvend tweemaal deelnemen aan de wekelijkse groepstrainingen van JustGoo om sfeer te proeven en te ervaren of ons aanbod aansluit bij jouw trainingswensen en -doelen. Tweemaal gratis deelnemen is mogelijk bij de groepstrainingen, maar niet bij onze starterscursus StartRunning omdat de beschikbare plekken hier worden vergeven op basis van ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Ook bij de SurpriseTrail en de SocialRuns / SocialWalks is gratis proeftrainen niet mogelijk.