Loading color scheme

Lake Garda Marathon 2022

Ga dit voorjaar mee genieten van 'la bella vita' aan het Gardameer en loop een van de mooiste hardloopevents in Italië. Tijdens het eerste weekend van april 2022 vindt het Lake Garda Running Event 2022 plaats aan de noordzijde van het befaamde meer. Trakteer jezelf op een lang weekend in deze fotogenieke omgeving en begin zo op aangename wijze aan het loopseizoen 2022!

Lees meer
Groene Loper Run 2021

SurpriseTrail zondag 23 januari in Vijlen

Zondag 23 januari aanstaande zal de maandelijkse SurpriseTrail plaatsvinden in het Vijlenerbos. Er zijn 3 routes uitgezet die in groepsverband worden verkend. Er is een TrailWalk van ongeveer 9km lang, een TrailRun van ongeveer 15km en een TrailRun van ongeveer 19km.

Lees meer
Groene Loper Run 2021

Nulmeting zaterdag 22 januari

Deze nulmeting was al eerder aangekondigd, maar kon vanwege de bekende reden tot nog toe niet doorgaan. Maar gelukkig nu alsnog: de nulmeting als startpunt van jouw trainingsdoel(en). Door een conditietest wordt jouw huidige conditieniveau bepaald en krijg je vervolgens een trainingsadvies dat jou echt op weg gaat helpen! Want sporadisch of 'te langzaam' trainen helpt jou niet vooruit, maar te veel of te snel ook niet.

Lees meer
Wandelgroepen

Wandelgroepen van JustGoo

Dat wandelen goed voor je is, zal bijna niemand ontkennen. En vanaf januari 2022 kun je voor nog meer wandelplezier bij de wandelgroepen van JustGoo terecht in Valkenburg en Maastricht.

Lees meer
5- en 10-rittenkaart

Nieuw: de 5 of 10 rittenkaart

De laatste tijd ontvangen we geregeld vragen van mensen die willen deelnemen aan de SurpriseTrail of een SocialRun / SocialWalk zonder dat ze meteen het bijpassende lidmaatschap willen nemen.

Lees meer
5- en 10-rittenkaart

Vitaliteit voor het nieuwe jaar!

KeepFit Cursussen Wintertime

  • JustGoo Keep-on-Running Cursus, naar 5 km hardlopen
  • JustGoo RelaxWalk Cursus, in 1.5 uur ontspannen leren wandelen
  • JustGoo PowerWalk Cursus, in 1.5 uur naar 7 km offroad wandelen
  • JustGoo StartRunning Cursus – beginnen met hardlopen
Lees meer
trainingsaanbod overdag

JustGoo in 2022

Ondanks (of misschien wel juist dankzij) de tijdelijke lockdown van Nederland kijkt JustGoo al met veel plezier vooruit naar komend jaar. Wij hebben er namelijk alle vertrouwen in dat 2022 op veel gebieden een aangenamer jaar zal worden dan 2021 en met name verheugen wij ons op de komende hardloop- en wandelevenementen. Wil jij ook aan zo een evenement deelnemen en heb je een bepaald doel voor ogen? Lees dan snel verder!

Lees meer
trainingsaanbod overdag

Enquête JustGoo

Met de resultaten van deze enquête willen we het aanbod van JustGoo nóg beter laten aansluiten bij de wensen en behoeften van jou! Daarom ons verzoek: vul a.u.b. deze vragenlijst in (kost je maximaal 9 minuten) en dan gaan wij met jouw input aan de slag. 

Lees meer