Loading color scheme

Ljubljana Marathon Running Event 2022

Ga jij dit najaar mee op hardloopavontuur achter het voormalige 'ijzeren gordijn'? Tijdens het weekend van 22 en 23 oktober vindt het Ljubljana Marathon Event 2022 plaats in de hoofdstad van Slovenië. Ljubljana staat bekend om zijn kleine, mooie binnenstad met veel bijzondere gebouwen (vaak een mix van barok en jugendstil, maar ook renaissance en classicisme) en de Tromostovje (drie bruggen) onder aan de kasteelheuvel van Ljubljanski Grad.

Lees meer

Bokrijk busreis 30 oktober 2022

Zondag 30 oktober 2022 is er weer een gezellige busreis voor alle JustGoo-ers die gaan deelnemen aan de vierde editie van de Bokrijk Run, één van Vlaanderens mooiste loopevents. 

Lees meer

JG KerstRun 2022

Uiteraard mag ook in 2022 de inmiddels traditionele JustGoo KerstRun niet ontbreken in ons programma. Samen in kerstsfeer een lekkere tocht maken met onderweg een welkom opkikkertje om te laten afzakken.  

Lees meer

JustGoo-trainers gecertificeerd in 2022

In 2022 hebben in totaal weer 11 JustGoo-trainers de LT2-opleiding van Atletiekunie met goed gevolg afgerond en 6 JustGoo-trainers hebben het WT2-certificaat van KWbN behaald. Wellicht heb je inmiddels al een training van onderstaande trainers bijgewoond of loop je hen binnenkort in trainers-tenue tegen het lijf.  

Lees meer

RunnersCafé JaarPlan 2023

Donderdag 08 december aanstaande is er weer een RunnersCafé in het JustGoo SportCafé Scharn. Die avond zal het JaarPlan voor 2023 gepresenteerd worden: welke hardloopdoelen en -evenementen staan komend jaar op de JustGoo-kalender en hoe gaan we daar naartoe werken?  Daarnaast zal de bestemming (en datum) van de jaarlijkse buitenlandreis bekend worden gemaakt, waarbij we ook nog even terugblikken op de 2022-reis.

Lees meer

EHBO voor JustGoo-leden

In 2022 hebben alle JustGoo-trainers hun EHBO- en reanimatie-certificaat behaald tijdens één van drie praktijktrainingen die JustGoo hiervoor had georganiseerd. Op 16 januari 2023 zal er weer zo een praktijktraining plaatsvinden voor de nieuwe trainers en er zijn nog enkele plekken vrij die wij graag beschikbaar stellen aan leden die zo hun EHBO-certificaat willen halen. 

Lees meer

Kledinglijn JustGoo

De kledinglijn van JustGoo is verder uitgebreid met een aantal leuke kledingstukken. Naast de vertrouwde azur-blauwe loopshirts zijn er nu ook Craft-hoodies, caps en mutsen verkrijgbaar met het logo van JustGoo. 

Lees meer
Groene Loper Run 2021

Nulmeting zaterdag 10 september 2022

De tweede zaterdag van september is er weer een Nulmeting; het logische startpunt voor jouw trainingsdoel(en). Door een conditietest wordt jouw huidige conditieniveau bepaald en krijg je vervolgens een trainingsadvies dat jou echt op weg gaat helpen! Want af en toe eens een keertje trainen of té langzaam trainen helpt jou echt niet vooruit, maar te vaak of te veel trainen ook niet.

Lees meer