Loading color scheme

Ljubljana Marathon Running Event 2022

Ga jij dit najaar mee op hardloopavontuur achter het voormalige 'ijzeren gordijn'? Tijdens het weekend van 22 en 23 oktober vindt het Ljubljana Marathon Event 2022 plaats in de hoofdstad van Slovenië. Ljubljana staat bekend om zijn kleine, mooie binnenstad met veel bijzondere gebouwen (vaak een mix van barok en jugendstil, maar ook renaissance en classicisme) en de Tromostovje (drie bruggen) onder aan de kasteelheuvel van Ljubljanski Grad.

Lees meer
Groene Loper Run 2021

Nulmeting zaterdag 10 september 2022

De tweede zaterdag van september is er weer een Nulmeting; het logische startpunt voor jouw trainingsdoel(en). Door een conditietest wordt jouw huidige conditieniveau bepaald en krijg je vervolgens een trainingsadvies dat jou echt op weg gaat helpen! Want af en toe eens trainen of te langzaam trainen helpt jou echt niet vooruit, maar te vaak of te veel trainen ook niet.

Lees meer
Wandelgroepen

Wandelgroepen van JustGoo

Dat wandelen goed voor je is, zal bijna niemand ontkennen. En vanaf januari 2022 kun je voor nog meer wandelplezier bij de wandelgroepen van JustGoo terecht in Valkenburg en Maastricht.

Lees meer
5- en 10-rittenkaart

Nieuw: de 5 of 10 rittenkaart

De laatste tijd ontvangen we geregeld vragen van mensen die willen deelnemen aan de SurpriseTrail of een SocialRun / SocialWalk zonder dat ze meteen het bijpassende lidmaatschap willen nemen.

Lees meer
trainingsaanbod overdag

Conditie verbeteren door gerichte training

Tijdens het trainen voor hardloop- en wandelevenementen streven we ernaar om de 'conditie' te verbeteren. En met conditie wordt dan meestal bedoeld in hoeverre een persoon in staat is om intensieve inspanning langere tijd vol te houden. Een verbeterde conditie kan dus op twee verschillende dingen duiden:

Lees meer
trainingsaanbod overdag

Klinkt dit als muziek in jouw oren?

Met veel plezier zien wij dat een groot deel van jullie tijdens deze Covid-periode blijft doortrainen, alleen of in tweetallen. Om al deze volhardende leden een beetje te ondersteunen hebben wij een aantal fijne afspeellijsten samengesteld.

Lees meer
trainingsaanbod overdag

Hartverwarmende pompoensoep

 

We volgen met zijn allen het Covid-nieuws op de voet. Allemaal kijken we uit naar de aankondiging dat we vanaf half januari de groepstrainingen weer mogen hervatten, of wordt het misschien toch een beetje later? Op dit moment lijkt het erop dat het op dat punt nog kan vriezen of dooien (wat een toepasselijk spreekwoord in deze tijd).

Om toch het JustGoo-gevoel een beetje te delen met elkaar, volgt hier het recept van de originele JustGoo KerstRun-pompoensoep. Gelijk willen we zo de vele JustGoo-doorzetter, die ook deze dagen in hun eentje of in tweetallen wekelijks hun trainingen afwerken, een warm hart onder de riem te steken. Eet smakelijk!! 🎃

Lees meer
trainingsaanbod overdag

Diverse trainingsvormen

JustGoo biedt een divers pakket van trainingen aan en we sporen jou als lid aan om telkens opnieuw weer te kijken welke training op dat moment het best aansluit bij jouw behoefte. En ben je een tijdje uit de running geweest? Dan is het verstandig om eerst een keer mee te gaan met een duurloop die wellicht wat minder lang is dan je gewend was of een intervaltraining te volgen met een lager tempo dan voorheen. Op dat moment (en eigenlijk altijd toch?) is het belangrijker om blessurevrij weer te kunnen genieten van het hardlopen of wandelen dan dat er prestaties geleverd moeten worden.

Lees meer
trainingsaanbod overdag

Nieuw bij JustGoo: FitStap

Klinkt geregeld bewegen jou goed in de oren, maar lukt het je gewoon niet om de eerste stap te zetten? Misschien omdat je het erg druk hebt, of omdat je het spannend vind om te gaan sporten nu je conditie echt niet goed is? Met een haalbaar programma helpen wij jou in 12 weken op weg om je weer fitter te voelen.