Loading color scheme

TrailWeekend Ardennen november 2024

Van 29 november t/m 01 december 2024 organiseert JustGoo een Ardennen TrailWeekend voor leden en niet-leden. In de omgeving van La Roche-en-Ardenne wacht een combinatie van trailen door de prachtige omgeving, gezonde huisgemaakte voeding en een mooie accommodatie met eigen uitkijktoren, outdoor hottub en indoor sauna met ijsbad. On y va?

Lees meer

JG OnTour: Chablis 2024

Tijdens het 4e weekend van oktober vindt er een sportief en feestelijke evenement plaats in combinatie met het wijnfestival van Chablis. Sport en ontspanning komen dat weekend samen en voor de sporters is er een ruime keuze met 5 afstanden. Voor de hardlopers 3 afstanden (marathon, halve marathon en een Trail van 13,2 km) en voor de wandelaars 2 afstanden (12 en 18 km). 

Lees meer

Kledinglijn JustGoo

De kledinglijn van JustGoo is verder uitgebreid met een aantal leuke kledingstukken. Naast de vertrouwde azur-blauwe loopshirts voor trainingen en wedstrijden, is er nu ook een casual kledinglijn. Mooie en makkelijk zittende kleding die je draagt van en naar de training, tijdens (JG) reizen, in je vrije tijd, thuis, of waar je ook maar wilt. wink 

Lees meer

Sporten met korting via de werkgever

Weet jij of jouw werkgever een tegemoetkoming geeft voor jouw sportabonnement bij JustGoo? Sporten 'via de werkgever' scheelt jou al snel 37% in kosten en is niet langer beperkt tot bedrijfsfitness of sportscholen waar de werkgever een contract mee heeft afgesloten.

Lees meer

AllStars Running voor senioren

Elke vrijdagochtend beleeft een groep van ongeveer 15 senioren veel plezier met een aangepaste vorm van hardlopen. Er wordt steeds begonnen met een kort praatje bij een kop koffie/thee in het JG SportCafé Scharn, waarna er een uur lang lekker getraind wordt met laagdrempelige loopvormen en veel aandacht voor coördinatie en kracht.

Lees meer

Sport met korting via BenVitaal

Sporten met korting via de werkgever komt nu voor nog meer mensen binnen handbereik doordat JustGoo en BenVitaal de handen ineen slaan. Sporten 'via de werkgever' scheelt jou maandelijks een leuk bedrag en wordt nu wel heel aantrekkelijk, ook voor werkgevers! Benieuwd of ook jij hier gebruik van kunt maken via jouw werkgever?

Lees meer

Krachttraining april-september

Krachttraining is belangrijk voor een goede looptechniek en loophouding tijdens het wandelen, hardlopen en trailrunnen. Door het versterken van beenspieren, bekkenspieren en "core" spieren (buik, rug, borst en schouders) wordt het risico op  blessures aanzienlijk verkleind. 

Lees meer

JustbeGood Stichting - Samen sterker!

We zijn verheugd een fijne toevoeging aan onze hardloopfamilie te presenteren: de oprichting van stichting JustbeGood (JbG). Deze heeft als doel een extra laag van zorg en gemeenschapsgeest toe te voegen aan ons JustGoo-avontuur, met de nadruk op het welzijn van onze leden.

Lees meer

Bemels Beste Boeren Bergloop

Na enkele jaren afwezigheid staat een van de charmantste loopevenementen in onze regio weer op de loopkalender: op 18 augustus vindt de 10e editie plaats van Bemels Beste Boeren Bergloop en JustGoo is erbij! Extra leuk: dit jubileumjaar kun je deelnemen in wellicht het opvallendste loopshirt dat we in tijden hebben gezien! 

Lees meer