Loading color scheme

Chianti Classico Siena

Hardlopen en wandelen in een betoverend landschap vol glooiende, groene heuvels met rode wijngaarden, hoge cypressen en middeleeuwse dorpjes. In oktober 2023 bezoekt JustGoo Travel een uniek evenement in een van de mooiste streken van Italië: Siena in Toscane.

Lees meer

Kledinglijn JustGoo

De kledinglijn van JustGoo is verder uitgebreid met een aantal leuke kledingstukken. Naast de vertrouwde azur-blauwe loopshirts zijn er nu ook Craft-hoodies, caps en mutsen verkrijgbaar met het logo van JustGoo. 

Lees meer

AllStars Running voor senioren

Elke vrijdagochtend beleeft een groep van ongeveer 15 senioren veel plezier met een aangepaste vorm van hardlopen. Er wordt steeds begonnen met een kort praatje bij een kop koffie/thee in het JG SportCafé Scharn, waarna er een uur lang lekker getraind wordt met laagdrempelige loopvormen en veel aandacht voor coördinatie en kracht.

Lees meer

Sporten met korting via de werkgever

Weet jij of jouw werkgever een tegemoetkoming geeft voor jouw sportabonnement bij JustGoo? Sporten 'via de werkgever' scheelt jou al snel 37% in kosten en is niet langer beperkt tot bedrijfsfitness of sportscholen waar de werkgever een contract mee heeft afgesloten.

Lees meer

Sport met korting via BenVitaal

Sporten met korting via de werkgever komt nu voor nog meer mensen binnen handbereik doordat JustGoo en BenVitaal de handen ineen slaan. Sporten 'via de werkgever' scheelt jou maandelijks een leuk bedrag en wordt nu wel heel aantrekkelijk, ook voor werkgevers! Benieuwd of ook jij hier gebruik van kunt maken via jouw werkgever?

Lees meer

Pagina 1 van 4