Loading color scheme

Ljubljana Marathon Running Event 2022

Ga jij dit najaar mee op hardloopavontuur achter het voormalige 'ijzeren gordijn'? Tijdens het weekend van 22 en 23 oktober vindt het Ljubljana Marathon Event 2022 plaats in de hoofdstad van Slovenië. Ljubljana staat bekend om zijn kleine, mooie binnenstad met veel bijzondere gebouwen (vaak een mix van barok en jugendstil, maar ook renaissance en classicisme) en de Tromostovje (drie bruggen) onder aan de kasteelheuvel van Ljubljanski Grad.

Lees meer

Bokrijk busreis 30 oktober 2022

Zondag 30 oktober 2022 is er weer een gezellige busreis voor alle JustGoo-ers die gaan deelnemen aan de vierde editie van de Bokrijk Run, één van Vlaanderens mooiste loopevents. 

Lees meer

JustGoo-trainers gecertificeerd in 2022

In 2022 hebben in totaal weer 11 JustGoo-trainers de LT2-opleiding van Atletiekunie met goed gevolg afgerond en 6 JustGoo-trainers hebben het WT2-certificaat van KWbN behaald. Wellicht heb je inmiddels al een training van onderstaande trainers bijgewoond of loop je hen binnenkort in trainers-tenue tegen het lijf.  

Lees meer

JG KerstRun 2022

Uiteraard mag ook in 2022 de inmiddels traditionele JustGoo KerstRun niet ontbreken in ons programma. Samen in kerstsfeer een lekkere tocht maken met onderweg een welkom opkikkertje om te laten afzakken.  

Lees meer