Loading color scheme

Ljubljana Marathon Running Event 2022

Ga jij dit najaar mee op hardloopavontuur achter het voormalige 'ijzeren gordijn'? Tijdens het weekend van 22 en 23 oktober vindt het Ljubljana Marathon Event 2022 plaats in de hoofdstad van Slovenië. Ljubljana staat bekend om zijn kleine, mooie binnenstad met veel bijzondere gebouwen (vaak een mix van barok en jugendstil, maar ook renaissance en classicisme) en de Tromostovje (drie bruggen) onder aan de kasteelheuvel van Ljubljanski Grad.

Lees meer

Krachttraining voor hardlopers en wandelaars

Van maandag 07 februari tot en met  maandag 04 april 2022 zal de krachttraining van trainster Annemarie in Maastricht steeds plaatsvinden in een prachtige zaal van Buurtcentrum Nazareth. Het adres hiervan is Miradorplein 39, 6222 TE Maastricht. Daarna is de krachttraining op het grasveld van de sportaccommodatie aan de Oude Molenweg 23a in Maastricht.

Lees meer
5- en 10-rittenkaart

Nieuw: de 5 of 10 rittenkaart

De laatste tijd ontvangen we geregeld vragen van mensen die willen deelnemen aan de SurpriseTrail of een SocialRun / SocialWalk zonder dat ze meteen het bijpassende lidmaatschap willen nemen.

Lees meer
trainingsaanbod overdag

JustGoo in 2022

Ondanks (of misschien wel juist dankzij) de tijdelijke lockdown van Nederland kijkt JustGoo al met veel plezier vooruit naar komend jaar. Wij hebben er namelijk alle vertrouwen in dat 2022 op veel gebieden een aangenamer jaar zal worden dan 2021 en met name verheugen wij ons op de komende hardloop- en wandelevenementen. Wil jij ook aan zo een evenement deelnemen en heb je een bepaald doel voor ogen? Lees dan snel verder!

Lees meer

Pagina 1 van 4