Loading color scheme

Lake Garda Marathon 2022

Ga dit voorjaar mee genieten van 'la bella vita' aan het Gardameer en loop een van de mooiste hardloopevents in Italië. Tijdens het eerste weekend van april 2022 vindt het Lake Garda Running Event 2022 plaats aan de noordzijde van het befaamde meer. Trakteer jezelf op een lang weekend in deze fotogenieke omgeving en begin zo op aangename wijze aan het loopseizoen 2022!

Lees meer
Groene Loper Run 2021

SurpriseTrail zondag 23 januari in Vijlen

Zondag 23 januari aanstaande zal de maandelijkse SurpriseTrail plaatsvinden in het Vijlenerbos. Er zijn 3 routes uitgezet die in groepsverband worden verkend. Er is een TrailWalk van ongeveer 9km lang, een TrailRun van ongeveer 15km en een TrailRun van ongeveer 19km.

Lees meer
5- en 10-rittenkaart

Nieuw: de 5 of 10 rittenkaart

De laatste tijd ontvangen we geregeld vragen van mensen die willen deelnemen aan de SurpriseTrail of een SocialRun / SocialWalk zonder dat ze meteen het bijpassende lidmaatschap willen nemen.

Lees meer
Groene Loper Run 2021

Nulmeting zaterdag 22 januari

Deze nulmeting was al eerder aangekondigd, maar kon vanwege de bekende reden tot nog toe niet doorgaan. Maar gelukkig nu alsnog: de nulmeting als startpunt van jouw trainingsdoel(en). Door een conditietest wordt jouw huidige conditieniveau bepaald en krijg je vervolgens een trainingsadvies dat jou echt op weg gaat helpen! Want sporadisch of 'te langzaam' trainen helpt jou niet vooruit, maar te veel of te snel ook niet.

Lees meer
5- en 10-rittenkaart

Vitaliteit voor het nieuwe jaar!

KeepFit Cursussen Wintertime

  • JustGoo Keep-on-Running Cursus, naar 5 km hardlopen
  • JustGoo RelaxWalk Cursus, in 1.5 uur ontspannen leren wandelen
  • JustGoo PowerWalk Cursus, in 1.5 uur naar 7 km offroad wandelen
  • JustGoo StartRunning Cursus – beginnen met hardlopen
Lees meer

Pagina 1 van 3