Loading color scheme

Enquête JustGoo

trainingsaanbod overdag

Met de resultaten van deze enquête willen we het aanbod van JustGoo nóg beter laten aansluiten bij de wensen en behoeften van jou! Daarom ons verzoek: vul a.u.b. deze vragenlijst in (kost je maximaal 9 minuten) en dan gaan wij met jouw input aan de slag. 

Het einde van 2021 komt in zicht, een roerige jaar waarin er heel wat gebeurde. Veel leden hebben in 2021 weer de weg gevonden naar het JustGoo-honk en inmiddels hebben we ook weer veel nieuwe leden mogen ontvangen. Dat laatste vooral door onze StartRunning-cursus (die op 05 maart 2022 trouwens weer opnieuw van start zal gaan). Ook de wandelaars hebben onze warme aandacht en in 2022 zal het aanbod van wandeltrainingen behoorlijk worden uitgebreid. Over uitbreiding gesproken; naast Sibbe, Valkenburg, Maastricht en Sittard zijn we inmiddels ook opgestart in Geulle. Daarnaast is het gezonde(re) aanbod in ons SportCafé goed ontvangen door de leden. 

Maar we vinden het nu de hoogste tijd worden om jullie, de (potentiële) JustGoo-leden aan het woord te laten. Wat verwacht jij van een organisatie zoals JustGoo? Waar ben jij heen op zoek? Wat gaat goed en wat zou er volgens jou nog beter kunnen? Wat mis je? Help ons op weg, klik op onderstaande link en laat jouw mening horen over de koers van JustGoo!

 Invullen enquete