Loading color scheme

Vitaliteit voor het nieuwe jaar!

5- en 10-rittenkaart

KeepFit Cursussen Wintertime

  • JustGoo Keep-on-Running Cursus, naar 5 km hardlopen
  • JustGoo RelaxWalk Cursus, in 1.5 uur ontspannen leren wandelen
  • JustGoo PowerWalk Cursus, in 1.5 uur naar 7 km offroad wandelen
  • JustGoo StartRunning Cursus – beginnen met hardlopen

Cadeautips van JustGoo

De jaarwisseling is traditioneel een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar, maar ook om goede voornemens te maken richting het nieuwe jaar. En in de huidige onzekere tijd wordt daarin één cruciale vraag nog vaker dan voorheen gesteld: hoe blijven we gezond en fit? Maar ben jij geen type voor binnenshuis sporten en zie je de geplande wintersportvakantie in rook opgaan?

JustGoo heeft hiervoor een aantal gezonde suggesties, lekker in de buitenlucht en toch dicht bij huis:

  • Ben je een sportief type en ren je al geregeld een rondje? Ga dan voor onze 'Keep-on-Running-in-the-winter' cursus
  • Of wil je als startende hardloper toch liever beginnen bij de “Anfänger”? Ook hiervoor heeft JustGoo het perfecte antwoord met onze welbekende StartRunning Cursus, die we inmiddels voor het 12e jaar organiseren
  • En mocht hardlopen te ambitieus zijn als kick-off, dan hebben wij voor jou de Winter-PowerWalk. Tijdens afwisselende wandelingen met wat pittige hoogtemeters en uitdagende krachtoefeningen leer je alle paadjes in jouw omgeving kennen. Deze cursus is voor de echte wandel-liefhebber onder ons
  • Wil je liever wat rustiger aan doen, dan is er onze bekende JustGoo RelaxWalk waar je bijvoorbeeld je moeder met een gerust hart naar toe kan brengen om haar wandelend te laten genieten van ons prachtig heuvellandschap

Voldoende mogelijkheden dus om je geliefde, jouw vriend, die aardige collega (of jezelf natuurlijk) een gezond zetje in de rug te geven!

Alle ondergaande opties zijn tot 01-01-2022 tegen dit speciale tarief te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en worden per ommegaande verstuurd (na ontvangst van de betaling). 

DISCLAIMER: We houden ons aan alle corona-maatregelen, dus data en tijden onder voorbehoud van wijzigingen in het corona-beleid.

 

JustGoo Keep-on-Running Cursus

De groepstrainingen hiervan starten zo gauw de Covid-maatregelen dat weer toelaten. Wekelijks 2 trainingen van 1.5 uur in Maastricht, Valkenburg, Sittard of Geulle. Voor hardlopers die al een 20 minuten in de benen hebben. Met aandacht voor de juiste looptechniek en -houding wordt er verder opgebouwd richting een 5 km eindloop op 26 februari. In een groep van gemotiveerde én gezellig gelijkgestemden samen de winterblues te lijf.  Onder leiding van onze deskundige trainers in 2 maanden écht vooruitkomen!

Kosten Keep-on-Running cursus: normaal € 45 voor 8 weken, nu € 39,50 voor 8 weken

 

JustGoo RelaxWalk Cursus

Start zo gauw de Covid-maatregelen dat weer toelaten2, wekelijks op zaterdag 1 training van 1.5 uur in Maastricht of Valkenburg (zaterdag. Acht weken onder begeleiding van deskundige trainers in een gemotiveerd én gezellig wandelgroepje genieten in de buitenlucht. Telkens weer een andere wandeling van ongeveer 1.5 uur met vooraf eenvoudige warming-up en achteraf cooling-down oefeningen.

Kosten: normaal € 31,50 voor 8 weken, nu € 25 voor 8 weken

 

JustGoo PowerWalk Cursus

Start zo gauw de Covid-maatregelen dat weer toelaten, wekelijks 1 training van 1.5 uur in Maastricht. Twee maanden lang maak je elke week een andere wandeling waarin hoogtemeters niet vermeden worden en er onderweg ook uitdagende oefeningen worden gedaan. Ideaal dus om die goede voornemens dit jaar écht te laten slagen! Uiteraard bewaken onze ervaren trainers dat dit alles op een verantwoorde wijze gebeurt en zo train je in een gemotiveerd én gezellig wandelgroepje in 2 maanden naar een 7 km PowerWalk toe.

Kosten: € normaal € 31,50 voor 8 weken, nu € 25 voor 8 weken

 

JustGoo StartRunning Cursus

Start 5 maart 2022, wekelijks 2 trainingen van 1.5 uur per in Maastricht, Valkenburg, Sittard of Geulle. Bedoeld voor (her-)starters in de hardloopsport die in twee maanden tijd blessurevrij willen opbouwen naar een 2.5 km loop. Samen in een groep en o.l.v. deskundige trainers worden hier de verantwoorde stappen gezet op weg naar die afsluitende run van 2,5 km aan een stuk op 23 april! Na afloop kan er aangesloten worden bij het vervolgprogramma KeepRunning, bijvoorbeeld op weg naar de 5 km duurloop tijdens Maastrichts Mooiste (12 juni 2022).

Kosten StartRunning: normaal € 39,50 voor 8 weken, nu € 35 voor 8 weken

 

JustGoo 5 of 10 RittenKaart

Naast de reguliere groepstrainingen organiseert JustGoo elke maand een aantal 'evenementen'. Denk hierbij aan de maandelijkse SurpriseTrail waarbij onze TrailRunners en TrailWalkers steeds weer een andere streek in zowel Zuid-Limburg als het omringende buitenland verkennen. Ook vinden er geregeld SocialRuns en SocialWalks plaats, waarbij het sportieve karakter iets lager ligt dan bij de SurpriseTrail maar de gezelligheid na afloop zeer zeker niet! Met de JustGoo5-kaart kun je vijfmaal deelnemen aan zo een evenement, de JustGoo10-kaart geeft zelfs toegang tot 10 evenementen. Let op: deze kaarten kunnen niet gebruikt worden voor het bijwonen van de reguliere groepstrainingen. 

Kosten JustGoo5-kaart: normaal € 25,00 nu € 22,50   en de JustGoo10-kaart: normaal € 47,50 nu voor € 42,50