Loading color scheme

SocialWalk

SocialWalk= SOCIAL DOG WALK Sibbe

De SocialWalk op de eerste woensdag van de maand vertrekt altijd vanaf de parkeerplaats tegenover de kerk in Sibbe. Het is een relaxte wandeling van ongeveer 6km met na afloop een gezellig samenzijn bij café Aon de Kirk in Sibbe.

Regelmatig komt echter de vraag of hondenmaatjes niet mee zouden mogen tijdens de SocialWalk. We gaan daarom een pilot doen om te proberen of dit haalbaar is. In een rustig tempo. Letterlijk en figuurlijk. Daarom maken we gedurende de maanden juni en juli van de SocialWalk in Sibbe (op de 1e woensdag v/d maand) een zogenaamde “Social Dog Walk”.

Hierbij willen we wel een aantal spelregels afspreken met de betreffende hondenbezitters:

  • zoals de naam al zegt mogen er alleen sociale honden mee, die gemakkelijk zijn in de omgang met mens en dier, goed gehoorzamen en geen overlast veroorzaken, niet tijdens de wandeling en niet tijdens de borrel na afloop. We vertrouwen erop dat de hondenbezitters hierin hun verantwoording nemen.
  • Er mogen maximaal 4 honden mee tijdens een wandeling. Honden moeten vooraf aangemeld worden door hun begeleider. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is pas akkoord na bevestiging door Justgoo. Justgoo behoudt zich het recht voor een aangemelde hond te weigeren.
  • Daarnaast moet de begeleider zichzelf via de reguliere weg op de site aanmelden. 
  • De hondenbegeleider blijft ten alle tijden en in alle omstandigheden zelf volledig aansprakelijk voor de acties van zijn/haar hond.
  • Voor vragen of onduidelijkheden vóór aanmelding contact opnemen met Justgoo.
  • Door de aanmelding van de hond verklaart de begeleider zich akkoord met bovenstaande afspraken

 

Meer informatie over de maatregelen rond COVID-19:

  1. Het RIVM en de Rijksoverheid: Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nlwww.rijksoverheid.nl › onderwerpen › coronavirus-covid-19
  2. De Atletiekunie en NOC*NSF: 1,5 meter samenleving
  3. Veiligheidsregio Zuid-Limburg: Veiligheidsregio Zuid-Limburg |www.vrzl.nl

Evenement-informatie

Startdatum 06-07-2022 18:30
Einddatum 06-07-2022 20:00
Registratie startdatum 22-06-2022
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 0
Sluitingsdatum 06-07-2022 17:00
Locatie Valkenburg
Inloggen om in te schrijven