ID-inside armband veilig sporten
Nieuws

Veilig onderweg met jouw ID-inside

Een absolute aanrader voor alle wandelaars en hardlopers van JustGoo die veilig willen sporten. En eigenlijk voor iedereen die onderweg gaat. Want of je nou sporter of ‘gewone verkeersdeelnemer’ bent: een ongeval komt altijd onverwacht. En juist dan kan het letterlijk van levensbelang zijn wanneer anderen (trainers, sportmaatjes of omstanders) snel jouw essentiële medische info kunnen zien én weten wie ze als eerste moeten waarschuwen.

Met jouw ID-inside draag je die informatie nu steeds makkelijk vindbaar, maar toch privé, bij je. Jouw gegevens staan namelijk op een plastic label binnen in de de ID-inside waardoor ze niet zomaar zichtbaar zijn voor Jan en alleman, maar toch meteen voorhanden in geval van nood. En welke gegevens noteer je dan op dat plastic label? Denk daarbij aan:

  • naam
  • telefoonnummer van contactpersoon (‘In Case of Emergency’)
  • bloedgroep
  • ziekten, allergieën, medicatie
  • BSN
  • etc.


Twee uitvoeringen

Er zijn twee uitvoering leverbaar van de ID-inside, een armband en een schoenband.

De armband past om elke pols en dankzij de sluiting van stevige klittenband kun je deze armband steeds weer opnieuw aan en af doen. In de armband zit een plastic label waarop je zelf met watervaste stift alle belangrijke informatie noteert. Zowel de armband als het plastic label zijn volledig waterbestendig en dragen comfortabeler dan een horloge. Vooral wanneer je meerdere sportschoenen gebruikt (trailrun-schoenen en asfalt-racers, hoge bergschoenen en lage wandelschoenen) kan de ID-inside armband handig zijn. Zo voorkom je dat jouw ID-inside net ‘op de verkeerde schoen’ zit, vanaf nu heb je dit altijd aan de juiste arm. Daardoor ook bij uitstek geschikt voor zwemmers, whitewater rafters, fiets(renn)ers, festivalgangers, kinderen tijdens de vakantie etc. De ID-inside armband is leverbaar in neutraal grijs of opvallend geel voor € 7,50 per stuk. Klik hier om meteen jouw eigen ID-inside armband te bestellen.

De schoenband bevestig je met stevig klittenband meteen op jouw sportschoen, waardoor je nooit meer gaat sporten zonder jouw ID-inside.   In de armband zit een plastic label waarop je zelf met watervaste stift alle belangrijke informatie noteert. Zowel de schoenband als het plastic label zijn volledig waterbestendig. De ID-inside schoenband is leverbaar in opvallend geel voor € 8,00 per stuk. Klik hier om meteen jouw eigen ID-inside schoenband te bestellen.

 SOS armband SOS-armband geel


SOS schoenband  SOS sport identiteit