JustGoo locaties

Hier kun je ons vinden

Locaties Just Goo

Alle JustGoo locaties

JustGoo biedt wekelijks op meerdere locaties hardloop- en wandeltrainingen aan. Namelijk in Maastricht, Sittard, Bunde en Valkenburg. Vanaf een vaste startplek worden er steeds weer afwisselende trainingen aangeboden door de JustGoo-trainers. JustGoo maakt geen gebruik van atletiekbanen maar traint zoveel mogelijk in de vrije natuur.
Bekijk de locaties

JustGoo in Bunde

De trainingen in Bunde starten vanaf het sportcomplex van vv Bunde. Van daaruit wordt er getraind in het buitengebied van de Maasvallei, richting Geulle en Itteren, richting het Bunderbos en zeker ook richting Kasen en Moorveld.

Parkeren is geen probleem bij JG Bunde en bovendien gratis. Ook de fiets kan hier veilig worden gestald.

Adresgegevens
Sportcomplex vv Bunde
Heiveld 2
6241 EK Bunde

JustGoo in Maastricht

In Maastricht trainen we in het natuurgebied tussen Maastricht en Bemelen, richting Ambyerheide en het Savelsbos. We starten vanuit het JG SportCafé op het sportcomplex aan de Oude Molenweg 23A waar kleedlokalen, toiletten en een sportcafé ter beschikking staan. Een auto kan gratis geparkeerd worden indien je bereid bent 100 meter te lopen, de fiets kan veilig p[ het sportpark worden gestald. 

Adresgegevens
JustGoo SportCafé op sportpark Bemelerweg
Oude Molenweg 23a (tegenover nr 25)
6226 XV Maastricht

JustGoo in Sittard

In Sittard-Geleen starten de trainingen vanaf het BOSS-park in de wijk Vrangendael. Voor de training verzamelen we bij het BOSS-huis aan de Bachstraat. Vandaaruit wordt getraind in de mooie groene omgeving van Sittard-Oost, de Kolleberg, Schwienswei, Gangelt etc. Parkeren is geen probleem en gratis, voor de fietsen is een fietsenrek aanwezig. 

Adresgegevens
BOSS huis
Bachstraat 49
6137 RX Sittard

JustGoo in Valkenburg

In Valkenburg wordt op diverse dagen in de week nabij taverne 't Koetshoes aan de Oosterweg getraind. In het prachtige Geuldal, Gerendal, Ingendael en omringende hellingen zijn de trainingen altijd zeer afwisselend van aard. Parkeren is mogelijk op diverse parkeerplekken aan de Oosterweg en na afloop van de training staat de gezelligheid van taverne 't Koetshoes garant voor een prima après running!

Adresgegevens
Taverne ‘t Koetshoes (naast Kasteel Oost)
Oosterweg 42
6301 PX Valkenburg aan de Geul

Goed om te weten!

Al onze trainers zijn opgeleid onder auspiciën van Atletiekunie of Koninklijke Wandelbond Nederland en in het bezit van EHBO en reanimatiecertificaat. 

Vraag gratis proeftrainingen aan

Wil je twee weken vrijblijvend meetrainen? Meld je aan voor de gratis trainingen.

 

Abonnementen hardlooptraining

Onze abonnementen

We hebben verschillende abonnementsvormen voor onze trainingen. Bronze, Silver en Gold. Voor iedereen een aantrekkelijk abonnement.
trainingsschema

Wekelijkse trainingen

We hebben verschillende trainingsdagen voor onze groepstrainingen. Ga naar het trainingsrooster voor een volledig overzicht.

Evenementen JustGoo

Activiteiten

Naast de reguliere groepstrainingen worden er elke maand een aantal activiteiten georganiseerd.


Heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag! Stuur een e-mail naar info@justgoo.nl of bel met Erwin Spijkers op 06-27 92 50 05.