Sporten JustGoo BenVitaal
Nieuws

Sport met korting via BenVitaal

Sporten met korting via de werkgever komt nu voor nog meer mensen binnen handbereik doordat JustGoo en BenVitaal de handen ineen slaan. Sporten 'via de werkgever' scheelt jou maandelijks een leuk bedrag en wordt nu wel heel aantrekkelijk, ook voor werkgevers! Benieuwd of ook jij hier gebruik van kunt maken via jouw werkgever?

 benvitaal-justgoo

JustGoo wil zoveel mogelijk mensen op een verantwoorde manier aan het bewegen krijgen én houden. En vaak kan dat financieel aantrekkelijk gebeuren via de werkgever, zoals we eerder al lieten weten. Vanaf nu wordt het sporten via de werkgever nog makkelijker doordat wij in BenVitaal een partner hebben gevonden met hetzelfde doel. Deze organisatie ontzorgt werkgevers helemaal wanneer zij hun medewerkers willen stimuleren richting een vitaler leven.

Is jouw werkgever al aangesloten bij BenVitaal? Dan kun jij je via het benefitsplein aanmelden voor een abonnement bij JustGoo (selecteer hier 'hardlopen/wandelen'). Dat geldt ook als je reeds een JustGoo-Runner of JustGoo-Walker bent, maar vanaf nu via BenVitaal met korting wilt deelnemen aan onze reguliere trainingen. Dat wordt allemaal achter de schermen geregeld voor jou nadat jij je hebt aangemeld op het benefitsplein.

Is jouw werkgever nog niet aangesloten bij BenVitaal maar heeft jouw werkgever wel interesse in deze aantrekkelijke regeling? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.