Sfeervol Meerssen pastoor
Nieuws

Sfeervol Meerssen

Ook dit jaar zal JustGoo weer prominent aanwezig zijn bij het gezelligste hardloopevenement van Limburg: Sfeervol Meerssen Run op 15 september 2024. En dat begint al bij de parcoursverkenningen!

Net als verleden jaar zal JustGoo ook dit jaar weer een gedeelte van de parcoursverkenningen verzorgen. Elke eerste maandag van de maanden juni, juli, augustus en september starten de gratis verkenningslopen om 19:00u vanaf de Markt in Meerssen, naast restaurant De Proosdij. Na een gedegen warming-up door een JustGoo-trainer in het bekende JG-tenue wordt tijdens de verkenningsloop het parcours van de 5 km of de 10½ km verkend en krijg je onderweg nuttige tips. Ook op de wedstrijddag zelf lopen een aantal trainers van JustGoo mee om ‘first timers’ te begeleiden tijdens hun eerste hardloopwedstrijd en hen te behouden voor veelgemaakte beginnersfouten.

Deelname aan de parcoursverkenning is gratis, dus kom vooral meedoen en sta op 15 september goed voorbereid aan de start. Want of je nu een beginner of een gevorderde loper bent, er is voor ieder wat wils bij de Sfeervol Meerssen Run. Tijdens de afstanden van 5 km, 10½ km en 21,1 km kun je genieten van zowel de sfeer in het centrum van Meerssen als de prachtige natuur in de omgeving.

Inschrijven voor de Sfeervol Meerssen Run kan via deze pagina.