Fitstap

Verbeter je conditie en uithoudingsvermogen met PowerWalk

Stevige wandeling van 8 tot 11 km in 1,5 uur

krachttraining-schema-justgoo

Daag je lichaam uit met PowerWalk

Tijdens de Powerwalk wordt er in een stevig tempo (6 tot 6,5 km per uur) gedurende anderhalf uur gewerkt aan conditie en uithoudingsvermogen in een wandeling van ongeveer 8-11 km.


Je ademhaling gaat sneller dan bij de FitWalk, maar je bent nog wel in staat om een gesprek te voeren. Bewust wordt er regelmatig in verschillende tempo’s gewandeld met als doel jouw lichaam uit te blijven dagen en trainen. Onderweg worden er ook geregeld krachtoefeningen gedaan die het lichaam verder versterken. Dit alles maakt de Powerwalk uitermate geschikt voor wandelaars die eventueel willen trainen richting wandelevenementen of een langere wandeltocht.


Ook hardlopers die een tijdje niet kunnen of willen hardlopen, vinden in de Powerwalk een mooie uitdaging. Maar het allerbelangrijkste is en blijft het plezier in wandelen en omgeving, dát is gegarandeerd bij deze Powerwalk.

Alle informatie op een rij

Waarom PowerWalk?

Deze sportieve training van ongeveer 90 minuten is dan ook een laagdrempelige manier om meer te gaan bewegen, af te slanken en gezond te blijven. 

Door een stevige armbeweging en een krachtige voetafzet zijn veel spieren tegelijkertijd actief. Jouw hartslag komt hierdoor op een niveau dat nodig is om conditioneel beter te worden. De ademhaling wordt dieper, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de zuurstoftoevoer vergroot. 

Algemeen wordt PowerWalk als een goede manier beschouwd om fit te blijven. Het is de perfecte workout omdat bijna iedereen het kan en het risico op overbelasting voor de gewrichten minimaal is waardoor blessures door PowerWalking zelden optreden. Daarnaast heb je voor PowerWalk geen speciale apparatuur nodig, je kan het bijna overal doen en ook op latere leeftijd. 

Maar het allerbelangrijkste is en blijft het plezier in wandelen en omgeving, dát is gegarandeerd bij deze Powerwalk.Met PowerWalk ben je lekker actief in de buitenlucht, loop je jouw hoofd leeg en vul je jouw longen met frisse lucht. 

Aanmelden is vrijblijvend

Locatie

Maastricht en Valkenburg

Testimonial Gerd Booten

De leukste hardloop- en wandelvereniging van het Noordelijk halfrond!

Gerd Booten
Abonnementen hardlooptraining

Onze abonnementen

We hebben verschillende abonnementsvormen voor onze trainingen. Bronze, Silver en Gold. Voor iedereen een aantrekkelijk abonnement.
trainingsschema

Trainingsrooster

We hebben verschillende trainingsdagen voor onze groepstrainingen. Ga naar het trainingsrooster voor een volledig overzicht.

Wil je gezellig 2 weken vrijblijvend meetrainen?

Meld je aan voor de gratis proeftrainingen. Je mag twee weken gratis en vrijblijvend meetrainen.

Heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag! Stuur een e-mail naar info@justgoo.nl of bel met Erwin Spijkers op 06-27 92 50 05.