ThemaTrail Wine & Chocolate

29 september 2024

ThemaTrail Wine Chocolate Justgoo

Op zondag 29 september is er een ThemaTrail rondom 'Wine & Chocolate'. Traditioneel wordt wijn vaak gecombineerd met kaas, tijdens deze JG ThemaTrail ga je ervaren hoe mooi (lees: lekker) de combinatie wijn & chocolade is. 

Want zoals je gewend bent van JustGoo staat ook deze ThemaTrail weer in het teken van genieten; zowel van een mooie trail als van culinaire verwennerijen. En laat dat laatste maar aan onze ‘huis sommelier’ over. Want tijdens een mooie tocht  door het glooiende landschap rondom Klimmen en Wijlre kunnen we tweemaal genieten van de lekkernijen die daar op ons wachten en de uitleg die erbij gegeven wordt.  

TrailWalk

De inloop is vanaf 13:30 uur geopend in Klimmen en om 13:45 uur starten we met het programma. Anders dan anders is er bij deze ThemaTrail geen TrailRun, alleen een TrailWalk.  De hele tocht van 11 km wordt per groep gezamenlijk in een rustig tempo afgelegd, PR's worden er die dag niet verbeterd.


Naast een aantal korte drinkpauzes (eigen drinken meenemen) zijn er onderweg dus twee langere tussenstops waarbij er uitleg wordt gegeven en er uiteraard ook geproefd kan worden van de drank en spijzen die daar klaar staan. De eerste tussenstop is na ongeveer 5 km en de tweede na ongeveer 8 km. 
ThemaTrail Wine Chocolate Justgoo

Afsluitende preuverie

Na terugkomst van deze mooie tocht trakteert Danielle op een hartige verwennerij, die uiteraard aansluit bij het onderwerp van deze ThemaTrail. Bij mooi weer vindt deze plaats in de bloementuin en anders in de woonkeuken. 

Kosten

Bij de ThemaTrail Wine & Chocolate is inbegrepen:

 • Een mooie trailtocht onder begeleiding van JustGoo-trainers

 • Informatie en uitleg over de mooie combinatie wijn en chocolade door onze eigen ‘huis sommelier'

 • Een proeverij met 3 heerlijke combinaties wijn-chocolade (waarvan 2 onderweg)

 • Bij terugkomst een hartige verwennerij inclusief 2 glazen wijn

Deelname hieraan kost € 34,50 per deelnemer.

Aanmelden

In verband met de locaties kunnen er slechts een beperkt aantal mensen deelnemen aan deze ThemaTrail. Hierbij geldt het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'.

Kleine lettertjes GROOT geschreven

  • Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

  • Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van de betaling.

  • De ThemaTrail gaat door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 15 aanmeldingen).

  • Wanneer een deelnemer toch verhinderd is voor de ThemaTrail dan:
   - kan de gereserveerde plek worden ‘doorverkocht’ aan iemand anders indien JustGoo hiervan op de hoogte wordt gesteld via info@justgoo.nl.
   - kan tot 1 maand voor de ThemaTrail worden geannuleerd waarna er restitutie plaatsvindt van de gehele som minus €10 administratiekosten p.p.
   - kan van 1 maand tot 2 weken voor de ThemaTrail worden geannuleerd waarna er restitutie plaatsvindt van 50% p.p.
   - bij annuleren korter dan 2 weken voor de ThemaTrail volgt er geen restitutie (wel kan de plek nog steeds ‘doorverkocht’ worden).

  • Wanneer JustGoo de ThemaTrail annuleert, volgt er 100% terugbetaling van alle (aan)betalingen.