Fitstap

Word (weer) fit en vitaal met Fitstap in Maastricht en Valkenburg

Op een leuke manier je leefstijl aanpassen

Fitstap Hardlopen

Je conditie en gezondheid verbeteren met FitStap

FitStap is hét beweegprogramma van de KWBN (Koninklijke Wandelbond Nederland) dat als doel heeft deelnemers te helpen zich (weer) fit en vitaal te voelen. Het gaat hierbij niet alleen om voldoende beweging en lichamelijke fitheid, maar vooral ook om mentale vitaliteit. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal bij FitStap.

Wil jij dit ook? Meld je dan nu aan en we houden je op de hoogte wanneer de volgende FitStap-cursus weer van start zal gaan.

Alle informatie op een rij

12 weken een FitStap coach

Deelnemers trainen 12 weken op een vaste dag en tijdstip in dezelfde groep van maximaal 15 personen en onder begeleiding van hun eigen FitStap Coach.Wekelijkse groepstraining

 Tijdens deze training van ongeveer 60 minuten is er aandacht voor beweegtechnieken, voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. 


Leer nieuwe mensen kennen

Zowel voor aanvang als na afloop zitten de deelnemers altijd even samen om de ervaringen uit te wisselen onder het genot van een drankje.


Daarnaast train je  twee keer in de week zelfstandig en ga je actief aan de slag met je eigen leefstijl. Hierbij word je interactief ondersteund door jouw eigen coach via de speciale FitStap-app. 

startdatum

Startdatum

Binnenkort
kosten

Kosten

€ 110,- (voor 12 weken)
dagen en tijden

Dagen en tijden

Nader te bepalen

locatie

Locatie

Maastricht en Valkenburg

Voor wie is FitStap?

FitStap is er voor iedereen. Of je al een basisconditie hebt of niet, of je nou 25 of 75 bent, of je maatje 36 of maatje 50 hebt. Het programma is geschikt voor zowel mensen die zelf hun leefstijl willen aanpassen (preventief) als degenen die door bijvoorbeeld hun huisarts zijn gewezen op het belang van meer bewegen en gezonder leven (curatief).


Zowel gezonde mensen als mensen met een beperking (hart-/vaatziekten, obesitas, diabetes, artrose etc.) kunnen deelnemen. FitStap is er voor iedereen. 

En heel belangrijk: FitStap is leuk en haalbaar!

Werkt FitStap?

Het FitStap programma is ontwikkeld door de Koninklijke WandelBond Nederland (KWbN) in samenwerking met onder andere de Universiteit Maastricht. De coaches die het programma begeleiden hebben allemaal de speciale opleiding hiertoe afgerond bij de KWbN. Op meerdere plekken in Nederland wordt het programma al geruime tijd aangeboden met mooie resultaten. Het Kenniscentrum Sport heeft FitStap dan ook erkend als sport- en beweeginterventie met de kwalificatie 'Goed onderbouwd'.

En na FitStap?

Na afloop van de 12 weken FitStap kunnen de deelnemers instromen in de reguliere wandelgroepen van JustGoo en zo hun conditie onderhouden en verder uitbouwen. Deze wandelgroepen starten vanaf dezelfde plek en op hetzelfde tijdstip, maar je kunt dan ook kiezen voor één van de andere JustGoo-locaties.
FitStap Groep Wandelen Hardlopen

Interesse in FitStap?

Meld je vrijblijvend aan via onderstaande button. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie?

Wij helpen je graag! Plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in via onderstaande button.
Liever op een andere manier contact? Mail naar info@justgoo.nl of bel met Erwin Spijkers op 06-27 92 50 05.