Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

“Rabobank Maastricht en Omstreken organiseert Maastrichts Mooiste parcoursverkenning!”

Voor alle hardloopliefhebbers die goed voorbereid aan de start willen verschijnen van de 10 EM (16,2 km) van Maastrichts Mooiste.

Op donderdag 24 mei 2018  kun jij onder begeleiding van ervaren hardlooptrainers van JustGoo het grootste gedeelte van het parcours van de 10 EM  verkennen op een leuke, maar vooral ontspannen manier, zonder enige vorm van wedstrijd. Op enkele punten onderweg zul je een aantal handige tips & tricks krijgen die ervoor zorgen dat jij zo comfortabel en zo snel mogelijk het parcours kunt afleggen. Wil jij je PR verbeteren op zondag 10 juni? Zorg dan dat je vóór 20 mei inschrijft voor de parcoursverkenning van de 10 Engelse Mijl, want vol=vol!
We zullen vertrekken bij Brasserie Monte Nova om 18:30 uur in Maastricht en na afloop van de parcoursverkenning kun je hier onder het genot van één Rabobank consumptie en een stuk Limburgse vlaai, je ervaringen delen met de andere deelnemers. Deze parcoursverkenning is gratis en gaat onder alle weersomstandigheden door en we vertrekken precies om 18.30 uur !! De enige voorwaarde bij aanmelding is dat je minstens een 15 km duurloop “in de benen” moet hebben. Dit om al te grote niveauverschillen te voorkomen.

Aanmelden

Uiterste datum inschrijven parcoursverkenning 10 Engelse Mijl: 20 mei

Datum parcoursverkenning 10 Engelse Mijl: 24 mei

Tijden parcoursverkenning 10 Engelse Mijl: 18:30 uur – 21:00 uur

Adres: Monte Nova, Luikerweg 78, 6212 NH Maastricht

Aanmelden

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait