Loading color scheme

Plezier en sporten gaan samen

Bij JustGoo staat plezier in het sporten hoog in het vaandel. Niet voor niets luidt ons motto: 'You don't have to go fast, you JUST have to GOO!'.

Verantwoord wandelen, hardlopen en trailrunnen is een vanzelfsprekendheid bij ons.

Iedere wandelaar en hardloper kan bij JustGoo op zijn eigen niveau meedoen aan de groepstrainingen aangezien deze op diverse niveau's worden aangeboden. Bij JustGoo zijn dan ook een 30-tal ervaren trainers actief die elke training zo persoonlijk mogelijk proberen in te vullen. Aandacht voor het individu in de groep is belangrijk, al wordt de groepsdynamiek niet uit het oog verloren. 

Vanuit de locaties Bunde, Eijsden, Maastricht, Sittard en Valkenburg wordt in het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg getraind. Heb je belangstelling maar wil je eerst een keer komen sfeer proeven? Je mag bij JustGoo gratis 2x meetrainen voordat je beslist of je lid wil worden. 

Naast de trainingen organiseren wij tal van andere activiteiten voor onze leden. Informatieve avonden in het JustGoo LopersCafé, gezellige middagen, reizen naar hardloopevenementen in heel Europa en nog veel meer. Juist daardoor blijft trainen bij JustGoo zo leuk. Wij zijn er dan ook trots op dat steeds meer mensen via JustGoo een bewuste stap zetten naar een vitaler en fitter leven. Mogen we jou ook binnenkort begroeten?

Want: you don't have to go fast, you JUST have to GOO! wink