Loading color scheme

Heerlijk ontspannen werken aan je conditie

Op 21 april 2024 starten zowel in Sittard (08:30u) als in Valkenburg (09:30u) weer nieuwe wandelgroepen. Heb jij interesse hierin en wil je graag deelnemen of op de hoogte worden gehouden? Meld je dan aan via onderstaande knop en we nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en jouw vragen te beantwoorden.

Ik heb interesse!

 

Voor de wandeltrainingen van JustGoo kun je terecht in Maastricht, Sittard en Valkenburg. Deze trainingen worden op meerdere niveau's aangeboden en zijn daardoor voor iedereen toegankelijk. Onder begeleiding van ervaren en professionele trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van de fitheid en conditie. Ook wordt er getraind richting de bekende wandelevenementen in de buurt zoals de Avondvierdaagse, Heuvelland4daagse, etc. Bekijk hieronder ons aanbod en kom gratis 2x meetrainen om de sfeer te proeven! Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 (0)6 2792 5005 en kom ervaren of ons aanbod past bij jouw trainingsbehoefte.

JustGoo biedt diverse wandeltrainingen aan die hieronder verder worden toegelicht. 

FitWalk

Gezond bewegen in een leuke groep en de drukte van alledag even van je af laten glijden. Geniet van ons prachtige 5-sterren heuvellandlandschap tijdens een sportieve wandeling van ongeveer 6 km, onder begeleiding onze JustGoo WandelTrainer. De FitWalk heeft een lekker tempo van ongeveer 4,5-5km per uur waarbij er gezellig gekletst kan worden, maar ondertussen ook aan de conditie gewerkt wordt. Wil jij buiten lekker actief bezig zijn en je geen zorgen hoeven maken over een mooie route? Kom dan naar de FitWalk en loop je fit!

Powerwalk

Tijdens de Powerwalk wordt er in een stevig tempo (6 tot 6,5km per uur) gedurende anderhalf uur gewerkt aan conditie en uithoudingsvermogen in een wandeling van ongeveer 8-11 km. Je ademhaling gaat sneller dan bij de FitWalk, maar je bent nog wel in staat om een gesprek te voeren. Bewust wordt er regelmatig in verschillende tempo’s gewandeld met als doel jouw lichaam uit te blijven dagen en trainen. Onderweg worden er ook geregeld krachtoefeningen gedaan die het lichaam verder versterken. Dit alles maakt de Powerwalk uitermate geschikt voor wandelaars die eventueel willen trainen richting wandelevenementen of een langere wandeltocht. Ook hardlopers die een tijdje niet kunnen of willen hardlopen, vinden in de Powerwalk een mooie uitdaging. Maar het allerbelangrijkste is en blijft het plezier in wandelen en omgeving, dát is gegarandeerd bij deze Powerwalk.

TrailWalk

Elke vierde zondag van de maand wordt er een gezamenlijke TrailWalk gelopen in het Limburgse Heuvelland of het omringende buitenland. De TrailWalk is een avontuurlijke en uitdagende wandeling van ongeveer 9km met een leuk aantal hoogtemeters en een gemiddeld tempo van 5,5km per uur. Na afloop is er steeds gelegenheid om de ervaringen met elkaar uit te wisselen onder het genot van een lokaal drankje.

SocialWalk

Tijdens de maandelijkse SocialWalk (elke 1e woensdagavond van de maand) is de sportieve uitdaging iets minder groot, maar de gezelligheid is er niet minder om tijdens deze wandeling van ongeveer 5 km. Ook na afloop niet, want bij café Aon de Kirk in Sibbe kan er na afloop gezellig met een drankje worden gesocialized. Eventueel zelfs onder het genot van een ‘brut’ frietje. 😉 

FitStap  

Met FitStap biedt hét instapprogramma van de KWbN aan voor mensen die zich (weer) fit en vitaal willen gaan voelen. Op deze pagina lees je daar meer informatie over.