Loading color scheme

Inloggen op MyJustGoo

5- en 10-rittenkaart

Heb jij de voordelen al verkend van onze ledenportal; MyJustGoo?

Betalende leden van JustGoo hebben toegang tot de afgeschermde ledenportel MyJustGoo. In de ledenportel kunnen leden zich met één klik aanmelden voor evenementen, zien voor welke evenementen zij aangemeld zijn, hun eigen gegevens inzien en zonodig aanpassen, etc.

 

Laten we samen even de stappen doorlopen hoe jij je de eerste keer kunt aanmelden bij MyJustGoo.

Op de website klik je rechtsboven op ‘Login’ (op jouw mobiele telefoon kan dit ook, zoek op de website even naar de mogelijkheid ‘Login’). Vervolgens:

  • kies je bij het inloggen voor de optie 'wachtwoord vergeten'
  • geef jouw gebruikersnaam in
  • vervolgens ontvang je een email waarmee je jouw wachtwoord voor MyJustGoo kunt aanmaken (deze kan in jouw spamfolder terechtkomen)
  • als je deze mail helemaal niet ontvangt, dan staat er wellicht nog een oud mailadres van jou in onze database. Neem aub contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we dit kunnen controleren
  • daarna kun je inloggen met jouw gebruikersnaam en het nieuw gemaakte wachtwoord
  • als je tijdens de eerste keer inloggen een vinkje plaatst bij ‘onthoud mij’, dan hoef je niet telkens jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te typen maar kun je in het vervolg meteen de ledenportal gebruiken

Als je jouw gebruikersnaam niet meer weet, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je deze zsm toe!