Loading color scheme

Winterstop SocialRuns en SocialWalks

Inmiddels zijn de wintermaanden aangebroken waarin we de lange hardloop- of wandelbroek aantrekken om als echte bikkels in het donker en in de kou te gaan trainen.

Wanneer we de keuze moeten maken om nog een half uurtje in een warm bedje te blijven liggen of ’s avonds met een dekentje op de bank te gaan netflixen dan is de keuze snel gemaakt: lekker trainen bij JustGoo, makkie toch voor onze Justgoo’ers!!

Alle trainingen gaan dan ook gewoon tijdens de winter, mits de Corona-maatregelen van de overheid dit toestaan. Uitzondering hierop zijn de SocialRuns en SocialWalks in Maastricht en Sittard, voor deze ‘evenementen’ geldt er vanaf november t/m maart een winterstop. Maar vanaf april 2022 kunnen we weer gezellig socializen na afloop van een lekker rondje sporten.

Wil jij in de tussentijds toch wel een keer in een andere omgeving hardlopen of wandelen? Bezoek dan eens de SocialRun/SocialWalk op de JustGoo-locatie Sibbe. Deze vindt het hele jaar door plaats op de eerste woensdag van de maand en deze gaat altijd door (afhankelijk van de Corona-maatregelen van de overheid). Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten bij een langere run (11km), een kortere run (8km) of een walk van ongeveer 5-6 km. Een ervaring om nooit te vergeten, na enige inspanning heerlijke frietjes en gezellig na borrelen in café Aan de Kirk!