Loading color scheme

Krachttraining voor hardlopers en wandelaars

Van maandag 07 februari tot en met  maandag 04 april 2022 zal de krachttraining van trainster Annemarie in Maastricht steeds plaatsvinden in een prachtige zaal van Buurtcentrum Nazareth. Het adres hiervan is Miradorplein 39, 6222 TE Maastricht. Daarna is de krachttraining op het grasveld van de sportaccommodatie aan de Oude Molenweg 23a in Maastricht.

De aanvang van de training is 18:30u en deelnemers brengen hun eigen yogamatje mee, zowel voor de binnen- als buitentraining. Deze krachttraining is vooral gericht op core stability; versterking van de spierkracht en spierbalans van de rug-, buik, bil- en heupspieren. Dit zijn spieren die een belangrijke rol spelen tijdens het wandelen en hardlopen. Zij sturen namelijk de rest van het lichaam aan en wanneer ze dat goed doen, dan kan hierdoor blessureleed worden voorkomen. Daarnaast verbeteren ook jouw sportprestaties en algehele lichaamshouding.  

Na afloop van de training is er de mogelijkheid om in de gezellige bar onder het genot van een drankje even na te praten.