Loading color scheme

Krachttraining voor hardlopers en wandelaars

Sinds maandag 03 oktober 2022 vindt de krachttraining van trainster Annemarie in Maastricht voorlopig plaats in een prachtige zaal van Buurtcentrum Nazareth. Het adres hiervan is Miradorplein 39, 6222 TE Maastricht. 

De aanvang van de training is 18:20u en deelnemers brengen hun eigen yogamatje mee. Deze krachttraining is vooral gericht op core stability; versterking van de spierkracht en spierbalans van de rug-, buik, bil- en heupspieren. Dit zijn spieren die een belangrijke rol spelen tijdens het wandelen en hardlopen. Zij sturen namelijk de rest van het lichaam aan en wanneer ze dat goed doen, dan kan hierdoor blessureleed worden voorkomen. Daarnaast verbeteren hierdoor ook jouw sportprestaties en algehele lichaamshouding.  

Na afloop van de training is er de mogelijkheid om in de gezellige bar van het buurtcentrum Nazareth onder het genot van een drankje even na te praten.

Aanmelden is verplicht voor deze training ivm het beperkt aantal plekken, ga daarvoor naar deze pagina van de website (en log in bij MyJustGoo).