Loading color scheme

Parcoursverkenning Maastrichts Mooiste 2023

trainingsaanbod overdag

JustGoo organiseert op dinsdagavond 30 mei 2023 samen met Maastrichts Mooiste parcoursverkenningen voor alle afstanden. Verken onder begeleiding van ervaren hardlooptrainers de route en sta daardoor 11 juni goed voorbereid aan de start. Iedereen is welkom bij de parcoursverkenning, ook niet-leden van JustGoo.

  • Wanneer: dinsdagavond 30 mei 2023
  • Starttijd: verzamelen vanaf 18:00 uur, we vertrekken klokslag 18.30 uur.
  • Locatie: Stayokay Maastricht, hier kan je voor aanvang eventueel de sanitaire voorzieningen gebruiken en na afloop nog een drankje doen

Kom jij graag goed voorbereid aan de start of wordt dit misschien jouw eerste wedstrijd en ben je nog een beetje nerveus of het wel gaat lukken om de wedstrijd uit te lopen? Speciaal voor jou organiseert JustGoo namens de organisatie van Maastrichts Mooiste deze parcoursverkenning. Alle afstanden worden nagenoeg geheel hardlopend afgelegd, maar in een rustig tempo. In ieder geval geldt: Samen uit, samen thuis!

Na een korte tekst en uitleg worden de deelnemers gesplitst per afstand en uiteraard is er ook een warming-up en cooling-down voorzien. De groepen worden op elke afstand begeleid door minimaal twee JustGoo-trainers. Let op: het wordt geen wedstrijd, we verkennen het hele parcours en maken onderweg wat stops om aanwijzingen te geven over waterpunten en mogelijke obstakels of gevaarlijke punten.

In verband met parkeren beginnen we de parcoursverkenning wel op een andere plek dan waar start/finish zal zijn, maar aangezien we het hele parcours verkennen maakt dit niet uit. Na afloop van deze verkenningsloop biedt StayOkay de mogelijkheid van een gezellige nazit (op eigen rekening). 

Wij vragen je dringend om tijdig op de locatie aanwezig te zijn en rekening te houden met het verkeer en (betaald) parkeren! Inschrijving is verplicht: stuur daartoe een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je naam, mobiel telefoonnummer, leeftijd en gewenste afstand: 5 km, 10 km of 10 Em.
Alleen na inschrijving en ontvangst van een bevestigingsmail mag je deelnemen. 

Meedoen aan deze verkenning is dé ideale manier om op 11 juni 2023 goed voorbereid aan de start te staan.
Maastrichts Mooiste en JustGoo wensen je alvast een fijne run toe!

 

P.s. Tijdens Maastrichts Mooiste zal een aanzienlijk aantal (beginnende) hardlopers van JustGoo in groepsverband deelnemen aan de 5 km. Deze groep zal gedurende die hele afstand begeleid worden door meerdere trainers van JustGoo. Zowel voor als tijdens de run zullen de trainers hun ruime ervaring en kennis delen met jou waardoor je meteen zult ervaren dat de tips en aanwijzingen van ervaren hardlooptrainers bijdragen aan nóg meer loopplezier.