Loading color scheme

RunnersCafé JaarPlan 2023

Donderdag 08 december aanstaande is er weer een RunnersCafé in het JustGoo SportCafé Scharn. Die avond zal het JaarPlan voor 2023 gepresenteerd worden: welke hardloopdoelen en -evenementen staan komend jaar op de JustGoo-kalender en hoe gaan we daar naartoe werken?  Daarnaast zal de bestemming (en datum) van de jaarlijkse buitenlandreis bekend worden gemaakt, waarbij we ook nog even terugblikken op de 2022-reis.

Hardlopen is heerlijk ontspannend en gezond. Dát gegeven op zich is voor veel leden van JustGoo al motivatie genoeg om wekelijks met veel plezier de hardloopschoenen aan te trekken en samen te trainen. Wanneer er daarnaast ook nog getraind wordt naar een bepaald doel toe, dan blijkt de motivatie en het plezier zo mogelijk nóg verder toe te nemen. Voor 2023 heeft JustGoo dan ook een aantal mooie evenementen uitgekozen waar de leden naartoe kunnen trainen. En dat zonder dat ze het contact verliezen met hun vaste loopmaatjes die misschien een ander doel of juist geen doel hebben. De meeste trainingen naar een bepaald doel/evenement toe kunnen namelijk bestaan uit een aantal van de meer dan 50 reguliere trainingen die JustGoo wekelijks aanbiedt.

Tijdens dit RunnersCafé komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • wat kunnen trainingsdoelen zijn (spoiler alert: dat zijn niet alleen wedstrijden en/of snelle eindtijden)
  • naar welke evenementen kan er via JustGoo getraind worden?
  • hoe past jouw persoonlijke doel daarin?
  • heb jij een haalbaar doel voor jezelf?
  • hoe kies jij dan de meest geschikte trainingen richting dat doel?
  • de jaarlijkse buitenlandreis 2023
  • etc. etc.

Het RunnersCafé gaat open om 18:45u en we beginnen om 19:00u met de thema-avond. Er is een eigen bijdrage van €5 per persoon met daarbij inbegrepen jouw eerste kop koffie/cappuccino/latte/thee of glas frisdrank inclusief een huisgemaakte specialiteit van Danielle. De eigen bijdrage kan ter plekke contant worden voldaan, maar hier kan ook de JustGoo5- of JustGoo10-rittenkaart voor worden gebruikt. Gedurende de hele avond door kan er cappuccino, latte, koffie, thee, fris en gezonde smoothie worden besteld aan de 'bar'. Het inhoudelijke deel zal ongeveer 5 kwartier duren.

Adres van de avond: Oude Molenweg 23a, 6226 XV Maastricht. Aanmelden is verplicht en kan middels een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je jouw voor- en achternaam vermeld alsmede jouw telefoonnummer.