Loading color scheme

JustGoo-trainers gecertificeerd in 2022

In 2022 hebben in totaal weer 11 JustGoo-trainers de LT2-opleiding van Atletiekunie met goed gevolg afgerond en 6 JustGoo-trainers hebben het WT2-certificaat van KWbN behaald. Wellicht heb je inmiddels al een training van onderstaande trainers bijgewoond of loop je hen binnenkort in trainers-tenue tegen het lijf.  

JustGoo heeft er in 2022 bewust voor gekozen om verder te blijven professionaliseren en investeren in kwaliteit. Goed opgeleide trainers spelen daar een centrale rol in. Zo zijn alle trainers van JustGoo inmiddels weer in het bezit van een geldig EHBO- en reanimatie-certificaat, zodat zij handelend kunnen optreden wanneer er onderweg onverhoopt een calamiteit optreedt. Inhoudelijk zijn alle JG-trainers opgeleid onder auspiciën van de Atletiekunie en/of KWbN, de Nederlandse sportbonden die opleidingen tot hardloop- en wandeltrainers aanbieden. En eenmalig zo een opleiding volgen is natuurlijk een hele goede start, maar daarna houden de trainers hun kennis op peil middels trainersdagen, bijscholingen en opfriscursussen. Sporadisch kan het dus gebeuren dat er op een zaterdag wat minder trainers beschikbaar zijn omdat zij op dat moment hun kennis aan het opfrissen en uitbreiden zijn, met als doel onze leden nóg betere trainingen aan te gaan bieden.

LT2-certificaat

In 2022 hebben zo Anne, Chantal, Henny, Jordi, Judith, Loe, Mick, Nicole, Stefan, Tonny en Will het LT2-certificaat van Atletiekunie behaald. We feliciteren hen van harte hiermee, we zijn ervan overtuigd dat veel JG-leden (gaan) genieten van de trainingen die zij verzorgen op de diverse JG-locaties!

Heb jij zelf ook al eens gespeeld met de gedachte om (assistent-)trainer te worden?  We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde nieuwe trainers, dus mocht je eens willen praten over de mogelijkheden en wat het trainerschap precies inhoudt, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet loop jij binnenkort ook in zo een mooi trainers-tenue. En hierbij alvast ons antwoord op een van de meest gestelde vragen omtrent het trainerschap: Nee, je hoeft zelf geen lange afstandsloper te zijn of héél snel te kunnen lopen om trainer te worden bij JustGoo (dat mag wel natuurlijk). We bieden namelijk trainingen aan op alle niveau's en ook de duurloop-trainingen variëren van 30 minuten tot meer dan 2 uur.  Momenteel zijn wij voor diverse locaties met name op zoek naar trainers die duurlooptrainingen van 30 tot 45 minuten kunnen/willen verzorgen.

 

 

 

WT2-certificaat

Begin 2022 hebben Eric, Inge, John, Jolanda, William en Yvonne het WT2-certificaat van KWbN in ontvangst mogen nemen, van harte gefeliciteerd hiermee. Inmiddels hebben zij al talrijke wandeltrainingen verzorgd en vinden steeds meer (nieuwe) leden hun weg naar onze minst-blessure gevoelige trainingen. Deze trainers zorgen daarbij steeds weer voor een fijne wandelroute waar de deelnemers optimaal kunnen genieten van ons prachtige heuvelland. Goed voor de gezondheid en het humeur, stress-verlagend met een bewezen anti-depressiewerking!

      

 

 

LT3-opleiding

Momenteel is een vijftal JustGoo-trainers bezig met de LT3-opleiding van Atletiekunie. Gedurende een halfjaar volgen zij workshops en krijgen ze theorie aangereikt, maar moeten zij ook 'in het veld meters maken'. En geregeld komt hun praktijkbegeleider daarbij meekijken om de voortgang te bewaken en feedback te geven. Niet schrikken dus wanneer je de komende maanden meerdere trainers/begeleiders klaar ziet staan voor jouw training, tijdens zo een training wordt ook de trainer weer getraind. wink We wensen Chantal, Fons, Wendy, Ton en Erwin dan ook veel plezier en succes met hun opleiding tot LT3-trainer.