Loading color scheme

JG KerstRun 2022

Uiteraard mag ook in 2022 de inmiddels traditionele JustGoo KerstRun niet ontbreken in ons programma. Samen in kerstsfeer een lekkere tocht maken met onderweg een welkom opkikkertje om te laten afzakken.  

Zaterdag 10 december trapt JG Valkenburg deze jaarlijkse traditie af met als eindpunt taverne ‘t Koetshoes. In het weekend van 17 en 18 december gaan de leden van JG Maastricht, JG Geulle en JG Eijsden de kerstsfeer verspreiden in de omgeving van Scharn. En de dag voor kerst (24 december) is Sittard het epicentrum van de JG KerstRun. Na afloop staat er telkens voor elke deelnemer een kop koffie of thee klaar met een lekkere versnapering erbij. En we hopen dat de tendens van de laatste jaren doorzet waarbij er steeds meer deelnemers in kersttenue deelnemen.

Geniet ervan, maak er een mooie ochtend van en we kijken uit naar de foto's! 

 

Kort nog even de details van de KerstRun:

  • 10 december starten in Valkenburg alle groepen op het gebruikelijke tijdstip en vanaf de gebruikelijke locatie
  • 17 en 18 december starten in Maastricht alle groepen op het gebruikelijke tijdstip en vanaf de gebruikelijke locatie
  • 24 december starten in Sittard alle groepen om 09:30u, het start- en eindpunt wordt z.s.m. bekend gemaakt
  • voor alle locaties is aanmelden verplicht en kan momenteel al via deze pagina van onze website (hiervoor dien je in te loggen op MyJustGoo). Mogelijk moet je na het inloggen kiezen voor de 'Evenementenkalender' waar je dan de datum kiest van jouw KerstRun'
  • Ongeveer twee weken voor aanvang van de KerstRun op jouw locatie kun jij je ook aanmelden via deze link of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • let er op dat je de KerstRun op de juiste locatie kiest wink
  • deelname is voor alle leden van JustGoo gratis, alsmede de eerste kop koffie/thee met versnapering na afloop