Loading color scheme

Kortingsactie voor Sint Pietersbear Trail

trainingsaanbod overdag

Op zondag 11 september 2022 kunnen de trailrunners zich weer helemaal uitleven tijdens de Sint Pietersbear Trail in Maastricht.  JustGoo-Runners krijgen 10% op de aanmeldkosten wanneer zij zich via JustGoo aanmelden hiervoor.

Het parcours van de Sint Pietersbear Trail is pittig maar schitterend on-Nederlands over de Sint Pietersberg en door het Jeker-en Maasdal. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar de unieke passage door de vroegere groeve van de Eerste Nederlandse Cement Industrie niet, die moet je gewoon een keer meemaken. Daarnaast veel single trails maar ook prachtige uitzichten en af en toe wat handen en voeten werk. 

Dit jaar is dit zelfs een tweedaags evenement met op zaterdag twee afstanden en de mogelijkheid om mee te doen aan de 2 daagse challenge. Op[ zaterdag is er een 7 km en een 14 km trail. Op zondag kun je kiezen uit de afstanden 10 km, 18 km en 32 km. Afhankelijk van welke afstand(en) je kiest, varieert het inschrijfgeld van € 13,00 tot € 39,50. Op alle bedragen wordt 10% korting verleend wanneer jij je hiervoor aanmeldt via JustGoo. 

Wil of kun jij dit jaar niet meedoen als deelnemer, maar wil je toch betrokken zijn bij dit evenement? Meld je dan aan voor de JustGoo-verzorgingspost die op zondag de deelnemers onderweg zal voorzien van de broodnodige brandstof.

Als jij erbij wilt zijn, als deelnemer of als medewerker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt van ons een e-mail met instructies retour.