Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Nieuw!! Vaste ChiRunning training op maandagavond in Maastricht!

ChiRunning Maastricht & Limburg

Attentie: Vanaf 8 januari 2018 is er iedere maandagavond een ChiRunning techniek training!!

Deze training is alleen toegankelijk voor leden van JustGoo die al eerder aan een ChiRunning cursus hebben deelgenomen. Locatie wordt onze kantine in Maastricht en de starttijd van de training is om 18.30 uur. Adres Oude Molenweg te Maastricht.

Natuurlijk voor iedereen toegankelijk, niet leden dienen eerst lid te worden bij JustGoo. Op deze website vind je onder "lidmaatschap" alle informatie over de voorwaarden, kosten etc etc. Meer info ? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ChiRunning is een hardlooptechniek, gebaseerd op de principes van TaiChi, die je de basis geeft om op een efficiente en veilige manier hard te lopen. De kans op blessures door overbelasting is hierbij minimaal. Deze techniek is ook geschikt voor niet geblesseerde lopers en kan ook toegepast kan worden om je marathon PR (= persoonlijk record) te verbeteren.

Ben je blessuregevoelig, loop je steeds tegen je grenzen aan en wil je weer eens lekker en pijnvrij hardlopen,dan is ChiRunning wellicht een goede methode om het hardlopen opnieuw te ontdekken.

Om je deze stijl van lopen eigen te maken moet je oefenen en wennen aan de goede loophouding. Daarom organiseert JustGoo in samenwerking met ChiRunning organisatie Run-Real  ééndaagse en meerdaagse cursussen. Willem Mücher, trainer/docent ChiRunning, zal je op een laagdrempelige en geleidelijke manier de fijne kneepjes van deze manier van hardlopen bijbrengen.

Per cursus is een minimum en maximum aantal deelnemers vereist. Zo nodig wordt in overleg met u de startdatum verschoven. Ná inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met vermelding van de betalingsmogelijkheden.
U bent ingeschreven als het cursusgeld op de rekening van JustGoo is overgemaakt.
Het wordt zeer aanbevolen om het boek “ChiRunning”  van grondlegger Danny Dreyer voorafgaand aan een cursus te lezen. U bent dan zeer goed op de hoogte van de principes van ChiRunning en kan de lessen veel beter volgen en aanvoelen. Het boek is via RunReal te verkrijgen. Een film met gepersonaliseerd commentaar kan op verzoek worden gestuurd (kosten € 15,00). 

De eendaagse cursus wordt om de twee maanden op een zaterdag of zondag gegeven.

Tijden: van 10.00 tot 16.00 uur. 

Kosten: € 115.00.

Locatie: hardloopkantine van JustGoo bij sportpark Bemelerweg aan de Oude Molenweg te Maastricht.

Data: 

  • Zondag 16 december 2018
  • Zondag 17 februari 2019
  • Zondag 14 april 2019
  • Zondag 16 juni 2019

Aanmelden: Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De meerdaagse cursus wordt om de twee maanden in Maastricht gegeven, altijd op donderdagavond. Deze cursus vormt een afgerond geheel van 3 avonden.

Tijden: van 19.00 tot 21.00 uur. 

Kosten: € 115,00.

Locatie: hardloopkantine van JustGoo bij sportpark Bemelerweg aan de Oude Molenweg te Maastricht.

Data meerdaagse cursus: 

  • Januari 2019: op de donderdagen 10, 17 en 24
  • Maart 2019:   op de donderdagen 7, 14 en 21
  • Mei 2019:      op de donderdagen 9,16 en 23
  • Juli 2019:      op de donderdagen 11, 18 en 25

Aanmelden: via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait