Loading color scheme

SurpriseTrailWalk

 De SurpriseTrailWalk vindt plaats op elke vierde zondag van de maand en vertrekt steeds vanaf een andere locatie. Een uitdagend parcours van ongeveer 9 km met flink wat hoogtemeters zorgt steeds weer voor een mooie trail-ervaring. Deelname is mogelijk middels een JustGoo-rittenkaart.

Zondag 26 november leidt onze maandelijkse Trailwalk jou door het prachtige landschap van Moerslag. Kom mee het najaar ervaren in deze omgeving waar ook het Savelsbos deel van uit maakt, één van de mooiste hellingbossen van Nederland. Zoals elke maand zorgen de wandeltrainsters Annet en Jolanda ook deze keer weer voor een verrassende route. 

We starten vanaf de parkeerplaats bij Eetcafé De Bosrand in Moerslag. Start is op 26 november om 9.00 uur en de afstand is ongeveer 9 km. Na afloop is er de mogelijkheid om bij Eetcafé de Bosrand een drankje of een hapje te nuttigen. Deelname is mogelijk met de JustGoo RittenKaart en aanmelden kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 2 dagen van tevoren.

Evenement-informatie

Startdatum 26-11-2023 9:00
Einddatum 26-11-2023 11:00
Registratie startdatum 02-11-2023 1:00
Max. deelnemers 18
Ingeschreven 3
Aantal plaatsen 15
Sluitingsdatum 24-11-2023 20:00
Locatie locatie ThemaTrail

Locatie-informatie - locatie ThemaTrail

 Ter plekke is de Houtstraat redelijk smal en druk bereden. Daarom het uitdrukkelijke verzoek om auto’s veilig te parkeren in de Hagerweg, Pendersstraat en Grubbenweg.

 

 

 
Wij accepteren geen inschrijvingen meer