Loading color scheme

SurpriseTrailWalk

Op zondag 26 maart vertrekken we vanuit Gulpen, vanaf de parkeerplaats Prins Willem-Alexanderplein. We verzamelen aan de noordkant bij de Deken Sneijderstraat. Deze TrailWalk is net geen 9 km lang en heeft leuke klimmetjes met de daarbij behorende mooie uitzichten. Ga jij mee het 5-sterrenlandschap van het Gulpdal en omgeving verkennen? Na afloop is er uiteraard weer de welverdiende beloning middels de befaamde nazit. wink

 De SurpriseTrailWalk vindt plaats op elke vierde zondag van de maand en vertrekt steeds vanaf een andere locatie. Een uitdagend parcours van ongeveer 9 km met flink wat hoogtemeters zorgt steeds weer voor een mooie trail-ervaring. Deelname is gratis voor leden met een 'onbeperkt trainen'-abonnement. Introducees en leden met een '1x per week'-abonnement kunnen deelnemen middels een JustGoo-rittenkaart. Niet-leden sturen een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zijn na bevestiging van harte welkom!

 

Meer informatie over de maatregelen rond COVID-19:

  1. Het RIVM en de Rijksoverheid: Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nlwww.rijksoverheid.nl › onderwerpen › coronavirus-covid-19
  2. De Atletiekunie en NOC*NSF: 1,5 meter samenleving
  3. Veiligheidsregio Zuid-Limburg: Veiligheidsregio Zuid-Limburg |www.vrzl.nl

Evenement-informatie

Startdatum 26-03-2023 9:00
Einddatum 26-03-2023 11:00
Registratie startdatum 05-03-2023
Max. deelnemers 16
Ingeschreven 6
Aantal plaatsen 10
Sluitingsdatum 25-03-2023 19:00
Locatie locatie maandelijkse SurpriseTrail

Locatie-informatie - locatie maandelijkse SurpriseTrail

De SurpriseTrailWalk vindt plaats op elke vierde zondag van de maand en vertrekt steeds vanaf een andere locatie. Een uitdagend parcours van ongeveer 9 km met flink wat hoogtemeters zorgt steeds weer voor een mooie trail-ervaring. Deelname is mogelijk middels een JustGoo-rittenkaart.

Zondag 26 november leidt onze maandelijkse Trailwalk jou door het prachtige landschap van Moerslag. Kom mee het najaar ervaren in deze omgeving waar ook het Savelsbos deel van uit maakt, één van de mooiste hellingbossen van Nederland. Zoals elke maand zorgen de wandeltrainsters Annet en Jolanda ook deze keer weer voor een verrassende route. 

We starten vanaf de parkeerplaats bij Eetcafé De Bosrand in Moerslag. Start is om 9.00 uur en de afstand is ongeveer 9 km. Na afloop is er de mogelijkheid om bij Eetcafé de Bosrand een drankje of een hapje te nuttigen. Deelname is mogelijk met de JustGoo RittenKaart en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 2 dagen van tevoren.
Inloggen om in te schrijven