Loading color scheme

5- en 10-rittenkaart

De laatste tijd ontvangen we geregeld vragen van mensen die willen deelnemen aan de SurpriseTrail of een SocialRun / SocialWalk zonder dat ze meteen het bijpassende lidmaatschap willen nemen.

Zo zijn er leden met een lidmaatschap voor éénmaal trainen per week, die toch incidenteel willen deelnemen aan een extra SocialRun of TrailWalk.  Ook zijn er niet-leden die slechts incidenteel willen deelnemen aan een SocialRun of SocialWalk en een SurpriseTrail, maar geen reguliere trainingen willen bijwonen. De rittenkaarten van JustGoo komen nu aan deze wens tegemoet!

Met de JustGoo5-kaart kun je voor €25,00 vijfmaal deelnemen terwijl de JustGoo10-kaart voor tienmaal deelname € 47,50 kost. Wanneer je geen 'onbeperkt lidmaatschap' hebt, dan kun je deze kaarten gebruiken voor alle SocialRuns, TrailRuns, SocialWalks en TrailWalks die JustGoo aanbiedt. Deze kaarten kunnen niet gebruikt worden voor het bijwonen van de reguliere groepstrainingen.

Dus ben of ken je iemand die wil deelnemen aan bovenstaande evenementen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de gewenste 5 of 10 rittenkaart wordt per post opgestuurd nadat de betaling ontvangen is. Deze kaarten zijn ook verkrijgbaar bij het JustGoo SportCafé in Scharn.

Vergelijk onze verschillende lidmaatschappen