Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

StartRunning

Beginnen met hardlopen in Sittard - Geleen? Een eerste start of wellicht een nieuwe start nadat je eerder bent gestopt met hardlopen? Schrijf dan in voor de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen in Sittard - Geleen. Wordt fitter, lekker meer bewegen in de buitenlucht en samen met loopmaatjes leren om hard te lopen.

De StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen start zaterdag 3 maart 2018

Aanmelden

Kun je niet wachten en wil je eerder beginnen? Neem dan contact op met JustGoo Running en informeer naar de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

In Sittard - Geleen worden de StartRunning trainingen gegeven vanaf de sportvelden in de wijk Vrangendael / Kemperkoul. Van daaruit trainen we in het prachtige buitengebied van Sittard-Oost.

Het trainingsschema gaat uit van 2 trainingen in de week, op zaterdagochtend en dinsdagavond. Beide trainingen doe je onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer.

Voor de locatie Sittard staan hier alle gegevens op een rijtje:

Locatie: Sportvelden in de wijk Vrangendael aan de Bachstraat
Start cursus: Je kunt op 2 momenten in de week starten: op zaterdagochtend 3 maart of dinsdagavond 6 maart 2018
Tijden: zaterdag van 10.30 tot circa 11.45 uur en dinsdag van 19.00 tot 20.15 uur
Cursusprijs voor 16 trainingen: € 25,00  

Doortrainen ná de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen
Na de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen trainingen kun je bij JustGoo Running terecht voor een uitdagend vervolgprogramma: KeepRunning. In de loop van de StartRunning clinics krijg je alle informatie. Nuttige tips als opmaat voor de StartRunning Cursus Cursus - Beginnen met Hardlopen De trainingen gaan onder alle weersomstandigheden door. Om veilig aan de StartRunning Cursus - Beginnen met Hardlopen trainingen te beginnen is het verstandig een sportkeuring te laten doen. Raadpleeg hiervoor je huisarts of een van de Sport Medisch Adviescentra (SMA) in de regio.

Om alvast wat fitter te worden hoef je uiteraard niet te wachten tot de startdatum van de cursus. Begin alvast met wat meer te wandelen en pak eens wat vaker de fiets. Bij de sportvelden kun je gratis parkeren en ook de fiets kan er worden gestald. Hou er rekening mee dat het op zaterdagochtend wel eens druk kan zijn. Als je met de fiets kunt komen dan heeft dat de voorkeur.

Goede hardloopschoenen zijn een must. Ga hiervoor naar een hardloopspeciaalzaak waar voldoende tijd voor je wordt uitgetrokken om de juiste schoen te vinden. Voor een goed advies adviseren wij Wilsport aan de Steenweg in Sittard.

StartRunning locaties

Ledennieuws

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait