Hardlopen en wandelen
bij JustGoo
Arrow
Arrow
Slider

Op onze trainingslocatie in Maastricht kunt u op vrijdag en zaterdag terecht voor de wandeltrainingen. Vanaf de JustGoo kantine aan de Oude Molenweg in Sportpark Bemelerweg wordt in het prachtige gebied tussen Maastricht en Bemelen gewandeld. Deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Onder begeleiding van ervaren en professionele trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van fitheid en conditie. 

Adres locatie
Sportpark Bemelerweg, wijk Scharn te Maastricht, JustGoo kantine aan de Oude Molenweg (tegenover nr 25).

Iedereen kan gratis en vrijblijvend twee keer gratis meetrainen om sfeer te proeven. Verdere informatie via Roland Harmsen van JustGoo, telefoon 06-42155354 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ledennieuws

  • Nieuw privacystatement ivm AVG wetgeving

    Zoals jullie weten wordt per 25 mei 2018 de nieuwe AVG wetgeving van kracht. Omdat JustGoo privacy ook hoog in het vaandel heeft staan hebben wij, om aan deze wetgeving te voldoen ons privacystatement aangepast.
  • Zondagtrail mei 2018

    JustGoo trail Run: een keer per maand op zondag !! Voor iedereen toegankelijk.  De zondagTrail van 27 mei 2018 wordt langs en bij de Maas in Geulle gehouden!

Trainingsoverzichten

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief
Please wait